Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Lauantai-iltana vastassa VPS

Lauantai-iltana Valkeakosken Tehtaan kentällä kohtaavat Haka ja VPS ovat molemmat edelleen putoamisuhan alaisena. VPS:n tilanne on parempi kuin Hakan, sillä vaasalaisilla on koossa kaksi pinnaa enemmän.

Joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen tällä kaudella vei nimiinsä VPS. Raitapaitojen voittolukemiksi kirjattiin Vaasan Hietalahdessa numerot 2-1. Jussi Aalto teki tuolloin molemmat Vepsun maalit, Hakan ainokaisesta vastasi Benito Yllaconza.

Sekä Haka että VPS lähtevät lauantai-iltaan tappiot niskassaan. Haka hävisi ennen maaottelutaukoa vieraskentällä MYPA:lle 1-2, VPS puolestaan kärsi 1-3 -kotitappion Hongalle.

– Harjoituksissa meillä on ollut hyvä virinä päällä. Se pitää nyt pystyä siirtämään pelikentälle, Hakan päävalmentaja Sami Ristilä sanoo.

Hakalla on edessä kahden kotipelin putki.

– Parista edellisestä kotipelistä meillä on hyvä saldo etenkin puolutuspelin osalta. Siihen pitää pyrkiä myös nyt, Ristilä painottaa.

Hakan joukkueesta Quincy Osei kärsii pelikieltoa ja Kalle Parviainen sekä Markus Joenmäki ovat loukkaantuneiden listalla.

Haka-VPS Tehtaan kentällä lauantaina 11.9. kello 19.00.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT