Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Maanantaina taas paljon pelissä

Hakan liigaottelut jatkuvat maanantaina Kouvolan Saviniemessä vieraskamppailulla MYPA:a vastaan. Viime vuosina Saviniemi on ollut Hakalle otollinen paikka pelata, sillä edellinen tappio on syksyltä 2002.

Lähtökohdat maanantai-illan otteluun ovat herkulliset, sillä MYPA ja Haka ovat tasapisteissä. Eroa jumbojoukkue FC Lahteen on sentään jo seitsemän pistettä, mutta karsijan paikka pelottaa molempia.

– MYPA on samassa tilanteessa kuin me, eli voittoja tarvitaan. Mitään ei tule ilmaiseksi, vaikka Saviniemessä olemmekin viime vuosina pärjänneet, Hakan kokenut keskikenttäpelaaja Jani Kauppila tuumaa.

Haka saa kokoonpanoonsa kaksi tuoretta pelimiestä, kun Timi Lahti ja paluumuuttaja Toni Lehtinen tulevat mukaan valkopaitojen vahvuuteen. Lehtiseltä kaivataan maaleja ja Lahti puolestaan tulee paikkaamaan loukkaantumisista kärsineitä takalinjoja.

– Toni on tärkeä lisä joukkueeseemme. Häneltä odotetaan osumia, mutta samalla Toni tuo kokemusta hyökkäykseemme. Harjoitukset ovat osoittaneet Tonin olevan hyvässä vireessä, Hakan päävalmentaja Sami Ristilä toteaa.

MYPA-pelin jälkeen Veikkausliigassa alkaa maaottelutauko. Hakan osalta taistot jatkuvat lauantaina 11.9. kotiottelulla VPS:aa vastaan.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT