Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Palaako Haka voittojen tielle Turussa ?

TPS pelasi torstaina erinomaisen Eurooppa-liigan ottelun Belgiassa ja haki arvokkaan 1-0 –vierasvoiton Cercle Brüggestä. Sunnuntaina turkulaisten on taas aika suunnata katseet Veikkausliigaan ja Hakan kohtaamiseen.

Joukkueiden ensimmäinen yhteenotto oli huhtikuussa tasainen. Pari maalipaikkaa oli molemmilla, mutta lopulta Tehtaan kentällä pisteet jaettiin tasatuloksella 0-0.

Tasaista on myös joukkueiden osalta liigataulukossa. Kummallakin on koossa 13 kierroksen jälkeen 17 pinnaa. TPS:n maaliero on piirun verran parempi, joten turkulaiset pääsevät kamppailuun sijaa valkeakoskelaisia paremmista asemista.

Hakalle viime kierrokset ovat olleet vaikeita, sillä valkopaidat matkaavat Aurajoen rannalle kolmen ottelun tappioputkessa. Etenkin oman pään pelaamisessa on ollut ongelmia, sillä noissa kamppailuissa koskilaisten verkkoon on isketty yhteensä yhdeksän osumaa.

– Puolustuspeliin on kiinnitettävä huomiota, päävalmentaja Sami Ristilä sanoi jo JJK-pelin jälkeen.

Hakan tilanne on siinä mielessä hyvä, että sairastuvalla ei tungosta ole.

– ”Bati” (Kalle Parviainen) on ainoa, joka on varmuudella sivussa, Ristilä toteaa.

Ristilän mukaan Hakalla on nyt paikka iskeä.

– TPS:lta oli hieno suoritus voitto Belgiassa. Mutta pelaajilla tuo peli voi hieman painaa. Meidän pitäisi olla tuoreemmilla jaloilla liikkeellä, Ristilä painottaa.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT