Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Kurooko Haka HJK:n etumatkaa kiinni?

kups_pietu_inna_vilmuVeikkausliiga jatkuu Hakan kohdalta keskiviikkona, kun FC Inter saapuu vieraaksi Tehtaan kentälle. Haka on ennen keskiviikkoa liigassa jaetulla toisella sijalla, seitsemän pinnaa kärkijoukkue HJK:n perässä. HJK on tämän kierroksen ottelunsa jo pelannut, joten koskilaisilla on saumat puristaa ero neljään pinnaan.

Hakalla on takana kaksi voittoa, joten Sami Ristilän suojatit voivat lähteä turkulaisten kaatoon luottavaisin mielin. Ristilä on silti pistänyt merkille alkukaudesta vaisusti esiintyneen Interin piristymisen.

– Inter on tehnyt viime peleissä jo hieman parempaa tulosta kuin alkukaudesta. Tämä näkyi etenkin tasapelissä HJK:ta vastaan, Ristilä tuumaa.

Inter on liigassa viisi pistettä Hakan perässä.

– Pikkuisen Inter on suoraviivaistanut pelaamistaan viime kaudesta. Etenkin heidän vastahyökkäystensä kanssa saamme olla tarkkoina, Ristilä pohtii

Jani Kauppila ja Regi Nooitmeer ovat menneet vammojensa kanssa eteenpäin, mutta vielä on vaikea sanoa, ovatko he kunnossa keskiviikkona. Neljä liigamaalia tällä kaudella tenyt Ik Kyoung Nam pelaa viimeisen ottelunsa valkopaidoissa.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT