Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Maanantaina revanssihaku KuPS:sta

Haka kohtaa maanantaina KuPS:n jo toistamiseen vajaan kahden viikon sisään. Tällä kertaa joukkueet iskevät vastakkain Veikkausliigaottelussa. Joukkueiden edellisen kohtaamisen Suomen Cupissa vei nimiinsä KuPS.

Hakalla on alla hieno voitto IFK Marihamnista. Voitto tuli erityisen maukkaalla tavalla, sillä Haka nousi viimeisen vartin aikana voittoon. Päävalmentaja Sami Ristilä myöntää voiton olleen arvokas.
– Se oli meille tärkeä voitto ja se oli se mitä lähdimme sieltä hakemaan. Tiesimme, ettei Maarianhamina ole se helpoin paikka hakea pisteitä. Meillä oli siinä pari pelillisesti kaksi kohtuullisen hyvää peliä alla ja teimme siihen peliin muutamia muutoksia ja lähdimme hieman hyökkäävämmin ja saimme sieltä hyvän tuloksen, Risu palaa edellisotteluun.
– Olimme tehneet hommia kolmessa edellispelissä loppuun asti ja tällä kertaa se tuotti tulosta. Olemme oikealla tiellä.

Viimeksi Haka koki kirvelevän Suomen Cupin puolivälierätappion KuPS:lle, mutta Ristilä ei muistele sitä peliä enää.
– Tämä on uusi peli ja turha sitä edellistä on sen enempää muistella. Meillä on ollut rankka pelitahti ja alkuviikon hieman huilasimme ja loppuviikosta taas harjoittelimme ja pyrimme korjaamaan niitä virheitä mitä olemme tehneet edellisotteluissa. Tarkoituksena on palata voittojen tielle myös kotikentällä.

Ristilän mukaan joukkueen ykkösnyrkki alkaa hiljalleen hahmottua.
– Nyt meillä on taas inhimillinen pelirytmi eli peli viikossa ja siten pystymme hakemaan sitä pysyvämpää permanenttia. Olen kierrättänyt pelaajia jotta virtaa riittäisi jokaiseen peliin, sillä pelejä on ollut viime aikoina tiuhaan.

Hakalla on pieniä loukkaantumishuolia KuPS-ottelun alla, mutta Kalle Parviaista lukuun ottamatta mitään vakavampia loukkaantumisia ei ole.
– Markus Joenmäellä on polvensa kanssa pieniä ongelmia, Regi Nooitmeer joutui jättämään harjoitukset kesken kolhun takia ja Namilla on takareidet kireät. Rankat peliviikot ovat jättäneet jälkensä. Kaikkien pitäisi olla kuitenkin ainakin kokoonpanossa maanantaina, valottaa Risu.

Haka-KuPS pelataan Tehtiksellä maanantaina klo 19.00 alkaen. hakalogo_uutinen2

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT