Haka putosi Cupista

kups_pietu_inna_vilmuHakan tie Suomen Cupissa päättyi tällä kertaa puolivälierävaiheeseen. KuPS oli Tehtaan kentällä 972 katsojan edessä tarkempi lukemin 1-0.

Ottelun ainoa maali syntyi ensimmäisen puoliajan puolessa välissä. KuPS sai muutaman kerran iskeä palloa Hakan maalia kohden ja kolmannella yrittämällä Raphael Udah löysi pallonmentävän reiän.

Ensimmäinen puoliaika oli Hakalta vaisua peliä ja heikkouden kruunasi Kalle Parviaisen loukkaantuminen. Parviainen loukkasi polvensa ja vielä tässä vaiheessa on vaikea sanoa mitään sairasloman pituudesta.

Toisella puoliajalla Haka sai jo painetta KuPS:n maalille, mutta viime peleistä tuttu tehottomuus vaivasi. Quincy Osei sai pallon ylärimaan asti ja Mikko Vilmusen reaktiotorjunta esti Mikko Innasen vapaan maalipaikan.kups_pietu_inna_vilmu

Aivan pelin loppuhetkillä Haka sai vapaapotkun 16 metristä, mutta tällä kertaa Ik Kyoung Namin sihti ei ollut kohdallaan. Näin kuopiolaiset pääsivät juhlimaan jatkopaikkaa.

Hakan urakka Cupissa on nyt siis ohi, mutta liigassa pelit jatkuvat jo sunnuntaina. Tuolloin koskilaiset kohtaavat vieraissa IFK Mariehamnin.

Hakan kokoonpano: Janne Korhonen, Markus Joenmäki (68. Jarno Mattila), Kalle Parviainen (43. Josef Chavez), Toni Kuivasto, Regillio Nooitmeer, Jani Kauppila, Ben Traore (30. Benito Yllaconza), Antti Hynynen, Mikko Innanen, Quincy Osei (var.), Ik Kyoung Nam.

Kuva: Henry Rantaniemi