Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Cupissa keskiviikkona vastassa Sudet

Hakan cup-junan seuraava pysäkki on Kouvolassa, kun Haka kohtaa Suomen Cupin 6. kierroksen ottelussa Kolmosessa pelaavan Kouvolan Sudet.

Hakan päävalmentaja Sami Ristilä oli arpaonneen varsin tyytyväinen, sillä vastaan olisi voinut tulla myös joku mukana olevista liigajoukkueista.
– Arpa oli tietysti hyvä, sillä mitä alempana vastustaja pelaa, niin suuremmat mahdollisuudet on jatkoon, Risu muistuttaa.

Ristilän mukaan matkaan lähtee ykkösnyrkki, mutta kokoonpanoon saatetaan tehdä joitain muutoksia.
– Varmasti jaamme vähän peliaikaa. Meillä oli perjantaina peli ja seuraavaksi kohtaamme maanantaina toisen kouvolalaisjoukkueen eli MYPA:n Koskissa.

Ristilän toiveissa on myös, että omaa peliä saataisiin muovattua uomiin entistä paremmin.
– Olemme paljon puhuneet, että pelin hallintaa pitää edelleen parantaa ja tämä toimii siihen hyvänä mahdollisuutena. Pelit ovat kuitenkin aina eri juttu kuin harjoitukset. Aiomme kuitenkin edelleen puolustaa tiiviisti emmekä voi lähteä täysin yltiöpäisesti vain hyökkäämään, muistuttaa Ristilä.

Hakan pelaajatilanne ottelun alla on hyvä, sillä varmuudella kokoonpanosta puuttuvat ainoastaan A-maajoukkueen mukana oleva Kalle Parviainen sekä Markus Joenmäki.
– Mara on harjoituksissa vähän mukana ja toivottavasti pääsisi kunnolla mukaan jo ensi viikolla. Lisäksi Hynysen Antilla on pientä flunssaa, mutta muuten joukkue on kunnossa, Ristilä valottaa.

Sudet-Haka pelataan Kouvolan keskusurheilukentällä keskiviikkona klo 18.30 alkaen.
hakalogo_uutinen2

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT