Multasen maali riitti jatkopaikkaan

09multanenEi päässyt Haka helpolla Suomen Cupin 6. kierroksen ottelussaan, vaikka vastassa oli Kolmosen joukkue Sudet. Kouvolalaiset puolustivat sinnikkäästi ja vain Kallliiga_kalle_multanene Multanen löysi pallon mentävän reiän. Hakan kannalta tärkein kuitenkin saavutettiin, sillä jatkopaikka irtosi niukasti 1-0.

Hakan kannalta ottelu sai erinomaisen alun, sillä pallo oli kotijoukkueen verkossa jo seitsemän minuutin jälkeen. Multanen osoitti terävyyttä käännöksessään ja sijoitti pallon varmasti verkkoon.

Paras sauma lisäosumaan oli Regillio Nooitmeerilla, jonka pusku kimposi ensimmäisellä puoliajalla ylärimaan. Koskilaiset tuhlasivat myös pari läpiajoa ja muutaman muunkin hyvän paikan.

Ristilä antoi huilia useammallekin pelaajalle ja vastuuta saivat esimerkiksi perulaiset Josef Chavez sekä Benito Yllaconza.

Jaakko Juuti tuntuu olevan tällä hetkellä Hakan kovan onnen pelaaja. Alkukauden kolhut saivat jatkoa puujalan muodossa.

Suomen Cupin puolivälierät arvotaan perjantaina ja ottelut pelataan 9.-10.6. Veikkausliigassa Hakan kiireet jatkuvat maanantai-illan kotiottelulla MYPA:a vastaan.

Hakan kokoonpano: Saku Pesonen, Regillio Nooitmeer, Toni Kuivasto, Ben Traore (46. Xhevdet Gela), Josef Chavez , Jani Kauppila, Jaakko Juuti (10. Jarno Mattila), Benito Yllaconza, Mikko Innanen, Quincy Osei (75. Ik Kyoung Nam), Kalle Multanen.