Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Keskiviikkona haasteena VPS

Hakalla on keskiviikkona edessä kauden kolmas ottelu Liigacupissa. Kahden kierroksen jälkeen valkopaidat ovat vielä ilman pisteitä, joten jatkopaikkaa ajatellen kamppailusta Vaasan Palloseuraa vastaan pitäisi kolme pistettä puristaa.

ikvalkolcnHaka on kärsinyt viime viikkoina paljon poissaoloista, eikä ykkösnyrkkiä saada kasaan tähänkään kamppailuun. Pikkuvammoja on Niko Ikävalkolla, Feras Abidilla sekä Janne Korhosella. Juha Jokisen ja Kalle Multasen pitävät sivussa puolustusvoimien kiireet ja Jarno Mattila on edustamassa Suomen futsalin EM-karsinnoissa Israelissa. Lisäksi Sami Ristilä on täydentämässä valmentajatutkintoaan Irlannissa.

– Tarkoituksena oli muutenkin antaa peliaikaa kaikille tämän viikon aikana, päävalmentaja Olli Huttunen kertoo.

Yksi sairastuvalta palaava pelaaja on toppari Markus Joenmäki.

– Markus on kärsinyt takareisivammasta, mutta nyt kaiken pitäisi olla kunnossa. Aivan täyttä peliä hän tuskin vielä VPS:aa vastaan pelaa.

Haka pelaa kuluvalla viikolla vielä toisenkin Liigacupin pelin Saharan tekonurmella. Lauantaina haasteen tarjoaa rakas vihollinen HJK.

– Ensimmäisissä peleissä on näkynyt se, että emme ole pelanneet vielä kovinkaan paljon yhdessä. Peli peliltä tämä homma menee eteenpäin ja eiköhän nyt olisi aika ottaa se avausvoitto, viime viikonloppuna MyPaa vastaan yhden maalin tehnyt ja yhden syöttänyt Nicolas Kivistö lupaa.

Hakan ja VPS:n kamppailu alkaa Saharan tekonurmella kello 17.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT