Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Cup-draamaa luvassa torstaina

Pirkanmaalaisjoukkueet Haka ja Tampere United uhkaavat jäädä toisena vuonna peräkkäin ilman arvokasta paikkaa Euroopan kentillä. Käytännössä ainoa mahdollisuus selvitä europeleihin ensi kesäksi on Suomen Cup. Toisen joukkueen unelma elää vielä torstain jälkeen, toisen puolestaan särkyy.

Hakan päävalmentaja Sami Ristilä on jo viikkoja todennut, että Tehtaan kentällä pelattava Suomen Cupin puolivälieräottelu Tampere Unitedia vastaan on syksyn tärkein peli.

– Me todella haluamme voittaa tämän pelin. Kamppailut TamU:n kanssa ovat aina tiukkoja ja päivän kunto ratkaisee. Kotiyleisön tuella on tässä ottelussa iso merkitys, Ristilä muistuttaa.

TamU:n liigapeleissä yleisöä on käynyt vain hitusen enemmän kuin Hakalla, mutta cupin edellisen kierroksen kamppailussa TPV:ta vastaan Tammelan stadionilla oli hurjasti katsojia.

– Tampereelta on tullut meille päin viestiä, että kiinnostusta Haka-peliin löytyy, toiminnanjohtaja Karri Kekkonen iloitsee.

Hakan takalinjoilta on TamU-pelistä sivussa pitkäaikaispotilas Diego Corpache sekä todennäköisesti myös polvivaivoistaan toipuva Jarno Mattila. Hyökkäyspäästä uupuvat Niko Ikävalko ja Ristilä, mutta Jani Kauppila on tekemässä selkävaivojensa jälkeen paluuta keskikentälle.

tamuhynynen2

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT