Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Uudistukset Hakassa jatkuvat

Hakan toiminnassa on tapahtunut talven aikana positiivisia muutoksia ja paljon uutta on vielä luvassa.

– Koko ottelutapahtuma uudistuu ja Tehtaan kentän ilme kohenee entisestään kauden alkuun mennessä. Samoin uudistuu Hakan visuaalinen ilme mukaan lukien nettisivut ja fanituotteet, toimitusjohtaja Juha Lahtinen kertoo.

– Jatkossa pudotamme yleisesti käytettävästä nimestä FC:n pois ja olemme myös ottaneet takaisin käyttöön Valkeakosken Hakan perinteisen logon, Lahtinen jatkaa.

Lahtinen lupaa, että muutaman viikon sisään avautuvien uusien nettisivujen ilme ja sisältö tuovat mukanaan yllätyksiä.

– Myös paljon jo kysyttyihin kausikortteihin on luvassa huomattavia uudistuksia ja ne tulevat myyntiin huhtikuun alussa samaan aikaan kun kannattajajäsenyyteen sekä ottelutapahtumiin liittyvät muutokset sisältöineen valmistuvat, Lahtinen toteaa.

Lisää uudistuksia on luvassa myös edustusjoukkueen osalta, vaikka joukkueen runko onkin jo lähes valmis.

– Paria vahvistusta haetaan edelleen ja testissä ollut sambialainen Given Singuluma tulee todennäköisesti maajoukkuekomennuksensa jälkeen takaisin antamaan lisänäyttöjä. Ensi viikon Liigacup-otteluissa saatetaan silti nähdä uusia kasvoja, Lahtinen paljastaa.

Seuraavan puolentoista viikon sisään Haka pelaa kolme kotiottelua Saharan tekonurmella. Lauantaina 14.2. Haka kohtaa MyPa:n, keskiviikkona 18.2. VPS:n ja lauantaina 21.2. HJK:n.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT