Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Hakalla edessä tiukka ottelurupeama

Haka pelaa tulevana lauantaina Saharan tekonurmella kauden toisen Liigacupin ottelunsa. MyPa-pelissä on tavoitteena pistetilin avaaminen kyseisessä kilpailussa, sillä avausottelussa tuli maalin tappio Hongalle.

MyPa-ottelu avaa tiukan viikon, jonka aikana Haka pelaa Saharassa kolme Liigacupin kamppailua. Viikon päästä keskiviikkona vieraaksi saapuu VPS ja seuraavana lauantaina HJK.

-Tavoitteena on, että koko terveenä oleva miehistö saa peliaikaa näissä kolmessa ottelussa, valmentaja Asko Jussila kertoo.

Viime lauantain harjoitusottelussa Levadiaa vastaan Hakan valmennusjohto joutui hieman varioimaan keskuspuolustuksen kanssa ja muutoksia saattaa tulla myös MyPa-peliin.

-Petri Viljasen flunssa on helpottamassa, mutta MyPa-peli saattaa tulla liian aikaisin. Niko Hoikkalalla on puolestaan takanaan tiukka viikko Turkissa poikien maajoukkueen kanssa, Jussila toteaa.

Mielenkiintoinen kysymys on myös se, kuka pelaa Hakan maalilla? Saku Pesonen on osoittanut tolppien välissä vakuuttavaa virettä, kun Janne Korhonen on potenut nilkkaansa.

-Uskoisin, että Korhonen pelaa jo jossain näistä kolmesta pelistä, Jussila paljastaa.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT