Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Kapteeni käskee

09kauppilaSuomi on jalkapallomaa. Veikkausliiga on erinomainen suomalainen jalkapallosarja. Peli, jossa tähdet syntyvät ja peli, joka on parasta paikan päällä. Suomi on niin ihana -maajoukkueiden kannustuslauluissa ja myös Veikkausliigakatsomoissa, niissä, joissa tunnustetaan väriä.

Kapteenit johtavat laivoja. Suomalaisessa ”jalkapallolaivassa on paljon hienoja kapteeneita: nykyisiä, entisiä ja tulevia kippareita. On kapteeneita, jotka johtavat laivaa seurajohdossa tai taustalla. Kapteeneita on myös katsomossa: fanit ja jalkapalloilun ystävät. Teille pelaajat pelaavat, teille joukkueet haluavat antaa parastaan ja voittaa.

Nyt Veikkausliiga kutsuu teidät, katsomokapteenimme, suomalaisen jalkapalloilun suurimpien kippareiden – Sami Hyypiän ja Jari Litmasen johdolla – juhlistamaan Veikkausliigan 20-vuotista taivalta. Sinä, joka olet jo omat kapteenin ominaisuutesi osoittanut ja käyt jo tunnustamassa väriä jonkun Veikkausliigaseuran otteluista, voit tuoda kaksi kaveriasi peliin. Yhteensä te kolme pääsette otteluun maksamalla 20 euroa. Veikkausliiga on valinnut juhlavuoden kunniaksi kampanjan ottelut, jokaiselle seuralle yhden juhlapäivän.

Kapteeni käskee: käy tutustumassa kampanjaan osoitteessa www.veikkausliiga.com/kapteenikaskee, ilmoittaudu mukaan suomalaiseen jalkapallolaivaan ja anna kavereillesikin tilaisuus rakastua suomalaiseen jalkapalloon.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT