Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Kaatuuko VPS toistamiseen?

Seuraava Kansanjuhla on edessä jo lauantaina, kun VPS saapuu Tehtaan kentälle. Kevätkierroksella Haka kukisti vaasalaiset 1-0, kun Pietari Holopainen onnistui viimeistelyssä Mikko Innasen esityön jälkeen.

Kevään ensimmäiset pelit olivat VPS:lle vaikeita, mutta valmentajanvaihdos auttoi muutaman kierroksen. Viime viikkoina vaasalaisten kone on hieman yskinyt, kolmesta edellispelistä on tullut vain yksi pinna.

Mitä odottaa lauantailta Hakan päävalmentaja Olli Huttunen?

– Vastassa on erittäin vauhdikas VPS. He pyrkivät hallitsemaan peliä ja pyrkivät pelaamaan erittäin nopeasti eteenpäin hyökkäykseen. VPS on pelannut erinomaista jalkapalloa valmentajavaihdoksen jälkeen.

Ketkä ovat ne pelaajat, joihin on syytä kiinnittää erityisesti huomiota?

– VPS:lla on kova topparikaksikko, Jan Lyyski ja Tomas Nygård. Keskikentällä Tero Koskela ja Tony Björk pyörittävät peliä. Hyökkäyspäähän löytyy erilaisia vaihtoehtoja, kuten taitava Antonio Inutile, nopea Pekka Kainu, vahva Lawrence Smith tai aina arvaamaton Jussi Aalto.

Haka kärsi maanantaina kotitappion TPS:aa vastaan. Mitä tuo peli opetti?

– TPS-peli oli tuloksellisesti sekä pelillisesti pettymys, joten muutoksia täytyy varmasti tehdä. Mitä muutoksia, näemme sitten lauantaina.
okapeukku

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT