Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Huttunen: Nyt muistamme miltä häviäminen maistuu

olli_huttunen_liigaHaka hävisi keskiviikkoiltana niukasti IFK Mariehamnille. Hakan päävalmentaja Olli Huttunen harmitteli tappioita, mutta erityisesti häntä jäi kismittämään viheltämättä jäänyt rangaistuspotku.

Hakalla oli ennen ottelua kuuden ottelun tappiottomien pelien putki. Kaikki hyvä päättyy kuitenkin aikanaan.
– Tämä oli kovaa juoksua emmekä halunneet hävitä tätä ottelua. Emme olleet hävinneet kuuteen otteluun, joten nyt muistamme taas miltä häviäminen maistuu. Tiesimme, että IFK on kova joukkue erikoistilanteissa ja annoimme turhia erikoistilanteita, kun emme malttaneet peittää vaan rikoimme, Huttunen mietti ottelun jälkeen.
– Toisella jaksolla saimme paineen heidän päähän. Maarianhaminassa on kuitenkin pieni kenttä ja isoja pelaajia ja he osasivat käyttää sen hyväksi tänään, hän jatkoi.

Ottelun puhutuin tilanne nähtiin ensimmäisen jakson lopulla, kun Mikko Innanen kaadettiin läpiajossa rangaistusalueella. Erotuomari ei viheltänyt tilanteesta kuitenkaan rangaistuspotkua vaikka jopa suurin osa yleisöstä odotti rankkaria.
– Harvoin tulee tuomareista mitään sanottua, mutta jos se ei ollut selvä rangaistuspotku, niin ei sitten mikään, Oka harmitteli.

Hakalla on seuraavaksi mahdollisuus palata voittojen tielle ensi keskiviikkona, kun FC Lahti saapuu Tehtiksen Kansanjuhlaan.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT