Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Puheenjohtajan tervehdys

Hyvät Hakalaiset,

Viikko sitten aloitimme FC Hakan osakeannin, josta kerrottiin mm. osakaskirjeellä ja mediassa. Viikossa on ehtinyt tapahtumaan paljon. Olemme saaneet valtavasti kannustavia ja positiivisia yhteydenottoja. Useat kymmenet Haka-henkiset ihmiset Valkeakoskelta, ympäri Suomen ja jopa Suomen ulkopuolelta ovat viestittäneet olevansa mukana tukemassa seuraa vaikeassa tilanteessa. Olemme myös jatkaneet rakentavassa hengessä keskustelua verottajan kanssa. Asiat etenevät oikeaan suuntaan.

Jälleen kerran on ollut upea huomata se, mitä Haka merkitsee niin monelle ihmiselle. Tämä viikko on vahvistanut
tunteen, että FC Haka on laajalti arvostettu ja arvokas asia suomalaisella jalkapallokartalta. Jopa kanssamme kilpailevat seurat ovat toivottaneet voimia vaikeuksien selättämiseen. On ollut myös hienoa todeta, kuinka koko seura tukijoineen tekee yhtenäisesti ja luottavaisena töitä tavoitteen eteen. Osakkaiden ei kannata ihmetellä, jos Hakasta lähipäivinä ollaan yhteydessä osakeannin tiimoilta.

Huomenna torstaina meillä on jälleen paikka näyttää sekä kentällä että katsomoissa vahvuutemme, kun kohtaamme Tehtaan kentällä MP:n klo 18:30 alkavassa ottelussa. Ottelu on siitäkin mielenkiintoinen, että Ykköseen nousseen vastustajan riveistä löytyy useita viime vuosien hakalaisia niin pelaajista kuin valmennuksestakin. Toivon sydämestäni, että mahdollisimman moni hakalainen ja valkeakoskelainen pääsee myös paikan päälle näyttämään tukensa joukkueelle ja seuralle.

Vaikka eteneminen on ollut positiivista, on tilanne yhä tiukka. Osakeantiin tarvitaan panostajia niin nykyisistä kuin uusistakin omistajista. Osakeanti päättyy 18.6. Sen jälkeen olemme viisaampia monen asian suhteen. Mutta jo nyt voi Antti Muurisen sanoin jälleen todeta: ”Hakassa on jotain suurta”.

Valkeakoskella 3.6.2015,

Marko Laaksonen
puheenjohtaja
FC Haka Oy

OSAKEANTI 28.5.-18.6.2015 LYHYESTI:

– Merkintä mahdollista maksamalla FC HAKA Oy:n tilille FI03 5494 0920 1087 52 osakepanostus 18.6. mennessä. Maksun viestiin tiedot: Osakemerkintä, ”Nimi”, ”Henkilötunnus / Y-tunnus” Minimimerkintä 8 kpl / 20 euroa. Lisäksi on hyvä toimittaa merkintäsitoumuslomake FC Hakan toimistolle allekirjoitettuna sähköpostitse (toimisto@fchaka.fi) tai kirjepostitse (FC Haka, Tehtaankatu 9, 37600).

– Osakeannin koko summa saadaan kasaan, jos jokainen osakas panostaa 80 euroa. Jokaisella pienemmälläkin panoksella on siis ratkaiseva merkitys. Yhdessä nostamme Hakan huipulle.

– Mikäli nykyinen osakas tuo FC Haka Oy:lle tässä osakeannissa yli 100 euroa panostavan uuden osakkaan, saavat molemmat kutsun FC Hakan kotiotteluun VIP-vieraaksi.

– Mikäli osakeannin tavoite 50 000 euroa saadaan täyteen, kutsuu FC Haka kaikki osakeannissa panostaneet vieraakseen Ykkösen kotiotteluun syksyllä 2015.

– Suunnatussa osakeannissa merkintöjä voivat tehdä sekä uudet että aiemmat omistajat. Osakkeen arvo 2,50 eur / kpl. Merkittävänä osakkeita yhteensä 20 000 kpl.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT