Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Hakan taloudellinen tilanne jatkuu kireänä – osakeanti käyntiin 28.5.

FC Haka Oy:n hallitus lähestyi 27.5. yhtiön osakkaita osakaskirjeellä, jossa kerrottiin mm. tiukasta rahoitustilanteesta sekä osakeannin alkamisesta. Kirje on saanut reilusti huomiota myös mediassa. Syytä paniikkiin ei kuitenkaan ole. Yhtiön taloudellinen tila on viime vuosien tapaan tiukka ja jämäköitä toimenpiteitä sekä lyhyellä että pidemmällä aikavälillä tarvitaan.

Haka on aloittanut yhtiökokoukselle 12.5. esitellyn Portaat huipulle -ohjelman, jossa yhtenä osa-alueena on talouden tervehdyttäminen kolmen vuoden aikana. Erityisesti huomio on kaukaa historiasta peräisin olevien ostovelkojen hoitamisessa sekä yhteistyökumppani- ja kuluttajamyynnin kehittämisessä. Ohjelmassa on merkittävä osa myös pelaajapolun ja nuorten pelaajien valmennuksen kehittämisellä sekä joukkueen ja valmennuksen tavoitteella nousta Veikkausliigaan.

FC Haka Oy:llä on ollut jatkuvasti vuodesta 2009 alkaen menossa verovelkojen maksusuunnitelmat, joita on hoidettu yhteistuumin verottajan kanssa.  Nyt tämä velka on suuruudeltaan enää 40 000 euroa, jonka hoitamista loppuun verottaja vaatii välittömästi. Mm. tästä syystä Portaat huipulle -ohjelman mukaista yhtiökokouksen valtuuttamaa osakeantia aikaistettiin alkavaksi nyt 28.5. Tärkeää tietenkin on, että osakeannista tulee onnistunut ja mahdollisimman moni nykyinen ja uusi osakas osallistuu mahdollisuuksiensa mukaan.

Haka pelaa seuraavan Ykkösen ottelun kotona Tehtiksellä sunnuntaina 31.5. AC Oulua vastaan. Sekä seuran hallinto että pelaajat toivovat paikalle äänekästä, intohimoista ja Haka-henkistä kannustusta. Yhdessä voitamme Tehtiksellä ja yhdessä näytämme, ettei Haka ole luovuttamassa tälläkään kerralla.

Marko Laaksonen
FC Haka
hallituksen puheenjohtaja ja tukirenkaan jäsen

Merkintä on mahdollista maksamalla FC HAKA Oy:n tilille FI03 5494 0920 1087 52 osakepanostus 18.6. mennessä. Maksun viestiin tiedot: Osakemerkintä, ”Nimi”, ”Henkilötunnus / Y-tunnus” Minimimerkintä 8 kpl / 20 euroa. Merkintäsitoumuslomakkeen saa pyydettäessä sähköpostilla (toimisto@fchaka.fi) ja se tulee palauttaa FC Hakan toimistolle allekirjoitettuna sähköpostitse (toimisto@fchaka.fi) tai kirjepostitse (FC Haka, Tehtaankatu 9, 37600).

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT