Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

”Jape” jatkaa!

Hakan kannattajat saavat nauttia Jarno Mattilan edesottamuksista ainakin vielä yhden kauden verran, kun ”Jape” on allekirjoittanut valkopaitojen kanssa tämän kauden kattavan sopimuksen.

Mattila ehti jo viime kauden päätteeksi ilmoittaa uransa päättymisestä, mutta talven aikana veri veti takaisin valkopaitojen harjoituksiin ja pelikentille. Pelaamisen ohella Mattila valmentaa lisäksi Pallo-Seppojen joukkuetta Kolmosessa.

– Olin kolme kuukautta oikeastaan urheilematta viime kauden jälkeen, mutta tarkoitus oli kuitenkin pelata Pallo-Sepoissa tämän kauden aikana. Sain sitten mahdollisuuden käydä Hakan treeneissä ja siitä se hiljalleen sitten lähti.

– Saimme sovittua ”Martsin” kanssa sellaisen hyvän roolituksen, ettei minun tarvitse ihan jokaisessa treenissä käydä. Täysillä kuitenkin ollaan edelleen mukana, Haka-legenda toteaa paluunsa taustoista.

Hakan ja Pallo-Seppojen välinen yhteistyö toimii hyvin, vaikka Pallo-Seppojen päävalmentaja on myös Hakan mukana.

– Siinä saa apuja sitten tarvittaessa Leinosen Heikiltä, Mäkisen Pasilta ja myös Ritosen Teijolta. Paletti pyörii hyvin eikä se jää ainakaan taustoista kiinni.

Haka aloitti kautensa viime viikonloppuna Jyväskylässä 2-2-tasapelillä JJK:ta vastaan. 30-vuotiaana Hakan konkariosastoon kuuluva Mattila odottaa Hakalta vahvaa kautta.

– En nyt itseltäni odota mitään ihmeitä, kun tuo valmistautumiskausi oli vähän mitä oli, mutta joukkueessa on hyvä taisteluhenki päällä. Uskon, että voimme saada tästä hyvän kauden aikaiseksi, numero 22 toteaa.

Hakan oma kasvatti nousi edustusjoukkueeseen jo kaudella 2003 ja on ehtinyt edustaa Hakaa jo 212 sarjaottelussa uransa aikana tehden niissä 18 maalia.

Legendojen sopimusjulkaisut voi ilmoittaa myös videolla. Katso ”Japen päätös” Hakan YouTube-kanavalta!

(Kuva: Jan Lindroos)

 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT