Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Tehtaan kentällä luvassa poikkeuksellinen cup-päivä

Valkeakosken Tehtaan kentällä on poikkeuksellinen cup-päivä torstaina 16.4. Tuolloin Tehtaan kentän tekonurmella pelataan kaksi Respect Suomen Cupin 6. kierroksen ottelua.

Ilves ja IFK Mariehamn ottavat toisistaan mittaa kello 16. FC Haka ja MuSa Porista puolestaan aloittavat kello 19.

– Odotettavissa on hieno cup-päivä kentällä, jossa pelataan syksyllä myös cupin finaali. Olemme todella iloisia, että saamme tehdä yhteistyötä rakkaan vihollisen Ilveksen kanssa, FC Hakan toimitusjohtaja Heikki Veteläinen hehkuttaa.

– Jalkapallon Suomen Cup on hieno kilpailu, jonka arvostusta ja näkyvyyttä pitäisi saada nostettua sen ansaitsemalle tasolle. Oli erittäin hienoa, että saimme yhdessä FC Hakan kanssa luotua Suomen Cup -päivän Tehtaan kentälle. Toivottavasti tämä päivä on vain esimakua Cup-huumasta Tehtiksellä, sillä meidän molempien toiveissa siintää tietysti ajatus Suomen Cupin finaalista Ilves – FC Haka syyskuussa Tehtaan kentällä, Ilveksen toimitusjohtaja Toni Hevonkorpi kommentoi tulevaa tapahtumaa.

Molemmat ottelut näkee Tehtiksellä 15 euron hintaisella yhteislipulla. Luonnollisesti Hakan ja Ilveksen kausikorttilaiset pääsevät otteluihin ilmaiseksi.

– Uskon, että kahden näin mielenkiintoisen ottelun pelaaminen tuo hyvin yleisöä kumpaankin otteluun, Veteläinen hehkuttaa.

Otteluiden voittajat etenevät Respect Suomen Cupissa kahdeksan parhaan joukkoon.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT