Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Latosaari valmis paikalliskamppailuun

Haka pääsee hyvään testiin perjantaina, kun Liigacupissa aina välieriin saakka selvinnyt Ilves tulee vastaan uudistuneen Tehtaan kentän ensimmäisessä kunnon kamppailussa. Ottelu alkaa kello 16.00.  

Haka on pelannut talven ilman tappioita ja pääsee esittelemään virettään nyt ensimmäistä kertaa kotiyleisön eteen, kun vastaan asettuu kabinetin kautta Veikkausliigaan noussut paikallisvastus Ilves. Joukkueet kohtasivat talvella jo aiemmin Pirkkahallissa ja tuolloin päädyttiin maalittomaan tasapeliin. Hakan puolustuspelaaminen on muutenkin ollut uomissaan talven aikana, sillä valkopaitojen alakerta on ollut vastustajille vaikeasti läpäistävissä. 

– Puolustuspelimme on toiminut hienosti ja olemme tuolla puolustuksella harjoitelleet ja pelanneet paljon, joten on ollut helppo pelata jätkien kanssa, yksi alakerran tukipilareista Mikko-Petteri Latosaari toteaa. 

Kari Martonen tuli Hakan päävalmentajaksi ja Latosaaren mukaan ”Martsin” opit ovat hiljalleen iskostumassa pelaajien takaraivoon. 

– Pikkuhiljaa peli paranee. Martsi on opettanut uusia asioita, tuonut uusia näkökulmia ja oppeja mukaan. Pyrimme pelaamaan pallollista peliä ja kunnon futista ja tehdä maaleja. Haluamme pelata hyvää jalkapalloa, ”Mikkis” valottaa. 

Perjantainen ottelu toimii myös ensimmäisenä kunnon avajaisotteluna uudistetulle Tehtaan kentälle ja Latosaari odottaa innolla tulevaa kamppailua. 

– Hyvillä fiiliksillä odotan peliä ja Ilves on meille hyvä mittari. Tämä on meille hyvä mahdollisuus katsoa pysymmekö vielä mukana kelkassa. Hieno ottelu on tulossa. Toivottavasti yleisö löytää paikalle, kun on tietynlainen avajaisottelu. Tämä voi jäädä kauden viimeiseksi paikallispeliksi, joten kannattaa tulla katsomaan, Mikkis päättää. 

Hakan ja Ilveksen välinen ottelu alkaa kello 16.00. Kausikorttilaiset pääsevät otteluun ilmaiseksi ja muuten lipun hinta on 5 euroa. Ravintola Liekki tarjoaa 200 ensimmäiselle ottelupurtavaa ravintola Paviljongissa ennen peliä.

 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT