Multanen ratkaisi Hakalle jatkopaikan

Kolmosessa pelaava Töölön Taisto piti Hakaa tiukoilla Suomen Cupin 4. kierroksen ottelussa Helsingin Pallokenttä kutosella. Haka riveistä löytyi lopulta tuttu ratkaisija, sillä koskilaisten jatkopaikka irtosi Kalle Multasen maalilla luvuin 1-0 (0-0).

Ensimmäinen puoliaika oli todella tarkkaa peliä. Taisto puolusti tiiviisti ja Hakalla oli vaikeuksia löytää rakoja helsinkiläisten puolustuksesta. Kertaalleen Haka sai pallon maaliin, mutta se hylättiin paitsiona.

Toisella puoliajalla Hakan kärsivällisyys palkittiin. Reilun tunnin kohdalla Sami Sanevuori antoi hyvän ristipallon rangaistusalueelle. Kalle Multanen otti pallon haltuun ja sijoitti pienestä kulmasta illan ratkaisun.

Kokonaisuutena ottelu oli Hakan hallussa ja paikkoja useampaankin osumaan oli, mutta toisaalta Taisto antoi kunnon vastuksen. Saku Pesonen sai Hakan maalilla olla varsin rauhassa, mutta muutaman kerran Taisto oli päästä nopeiden suunnanmuutosten myötä vaaratilanteisiin.

Hakan kannalta positiivista oli myös se, että pelaajat säilyivät ehjinä eikä uusia loukkaantumisia tullut.

Hakan vastustaja Suomen Cupin 5. kierrokselle arvotaan maanantaina Helsingissä.

Hakan kokoonpano: Saku Pesonen, Aapo Mäenpää, Sami Sanevuori, Mikko-Petteri Latosaari, Jari Nikkilä, Cheyne Fowler, Niilo.Mäenpää, Joni Mäkelä (var.) (86. Erkka Helminen), Kasperi Liikonen (72. Jarno Mattila), Mikko Innanen, Kalle Multanen.