Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haka hakee jatkopaikkaa Helsingistä

Hakan urakka Respect Suomen Cupissa jatkuu viikon tauon jälkeen perjantaina 13.3. kun valkopaidat matkaavat Helsinkiin Töölön Taiston vieraaksi.

Suomen Cupin 4. kierroksen ottelussa vastaan asettuva töölöläisryhmä pelaa Uudenmaan piirin Kolmosta. Kotijoukkue on raivannut Cupissa tieltään jo kaksi joukkuetta, kun Roihuvuoren Ruisku kaatui lukemin 3-0 ja Gnistan/Ogeli peräti 7-1.

Hakan tarjoama haaste on ainakin paperilla kovin, minkä 2003 perustettu Taisto kentällä kohtaa, sillä kertaakaan aiemmin Taisto ei ole kohdannut Kakkosta ylemmillä sarjatasoilla pelaavaa joukkuetta. Kahdesti vastassa on ollut Kakkosen joukkue ja molemmilla kerroilla Taisto jäi niukimmalla mahdollisella marginaalilla jalkoihin numeroin 1-0.

Hakan Cup-taival alkoi viime perjantaina, jolloin jatkopaikka irtosi pidemmän kaavan kautta 5-2 jatkoaikavoitolla Rauman Pallo-Iiroista. Tuolloin ratkaisijan roolissa hääräsi tuttu nimi. Jo viime kaudella huimassa vireessä ollut Kalle Multanen teki itse neljä maalia ja tarjoili syötön Joni Mäkelän 2-1-johtomaaliin. Multasen saldo Cup-otteluissa Hakan paidassa on suorastaan murhaava. 14:ssä Cup-ottelussa Multanen on pommittanut Hakalle jo 17 maalia uransa aikana.

Maalitykki on mielissään virallisten otteluiden alkamisesta.

– Raumalta napatun voiton jälkeen ollaan treenattu hyvällä fiiliksellä. On makeeta päästä pelaamaan taas panoksellisia pelejä, kertoo Kalle Multanen

Tulevan Cup-ottelun ratkaisijastakin löytyy valistunut näkemys.

– Jos sama tahti jatkuu kuin treeneissä, niin Innasen Mikko tulee venyttämään vastustajan verkkoa useampaan kertaan, virnistää Multanen

Suomen Cupin neljännen kierroksen ottelu Töölön Taisto – Haka alkaa Töölön Pallokenttä 6:lla perjantaina 13.3. kello 19.00. Otteluun on vapaa pääsy.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT