Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Tehtis jälleen käyttöön maaliskuussa

Valmistelevat työt Tehtiksen avaamiseksi talvilevolta kaikille käyttäjille ovat hyvässä vauhdissa. Lähestyvän jalkapallokesän avausottelu on alustavasti sovittu jo perjantaille 20.3., jolloin FC Haka kohtaa Tehtiksellä rakkaan vastuksen Ilveksen toisessa kevään harjoitusderbyssä.

Tätä seuraa lauantaina 21.3. pelattava C-poikien Tsaarin turnaus, jossa Tehtis on Saharan lisäksi otteluiden näyttämönä. Lisätietoa turnauksesta löytyy FC Haka Junioreiden verkkosivuilta osoitteesta http://www.fchakajuniorit.fi/seura/turnaukset/c15-21-3-2015/.

– Tavoitteenamme on avata kenttä kaikille käyttäjille maanantaista 16.3. alkaen. Tällä hetkellä sään ja valmistelutöiden puolesta tilanne näyttää hyvältä, kertoo Valkeakosken Tehtis Oy:n toimitusjohtaja Markku Salminen.

Tehtiksen vuorojen varauskalenteri löytyy sivuilta www.tehtaankentta.fi, josta voi jo nyt varata vuoroja 3 vrk peruutusajalla. Sivuilta löytyy myös paljon muuta tärkeää tietoa käyttäjille sekä mm. yhteystiedot kenttään liittyville kysymyksille.

– Kenttä on saanut mainion vastaanoton. Varauksia on jo tehty mukavasti, vapaita aikoja löytyy vielä hyvin harjoitusvuoroille, otteluille ja turnauksille, Salminen jatkaa.

Kentän reuna-alueiden viimeistelytyöt sekä pysyvät kenttämerkinnät on suunniteltu tehtäväksi huhtikuun aikana ja kaiken pitäisi olla lopullisesti valmista hyvissä ajoin ennen FC Hakan Ykkösen avausottelua 13.5.

– Tavoitteemme on houkutella kentälle heti maaliskuusta lähtien Valkeakoskelaisten joukkueiden lisäksi myös ulkopaikkakuntalaisia seuroja, junioreista ikämiehiin. Toivottavasti mahdollisimman moni seura löytää tiensä Suomen kauneimmalle, Salminen päättää.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT