Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Kausikortit tekevät kauppansa

Hakan kausikortit kaudelle 2015 ovat käyneet hyvin kaupaksi. Myynti alkoi jo muutamaa päivää ennen viime kauden viimeistä kotiottelua ja se jatkuu kiihtyvällä tahdilla koko ajan.

– Hyvin on kauppa käynyt, joten tyytyväinen voi tässä vaiheessa olla, iloitsee Hakan tuore toimitusjohtaja Heikki Veteläinen.

Hakan otteluissa Ykkösessä on käynyt hyvin katsojia, mutta tavoitteet ovat luonnollisesti suuremmissa lukemissa.

– Tavoite on tietenkin täysi Tehtis kesän jokaisessa kotiottelussa, joten kannattaa varmistaa paikka nousutaistossa jo nyt ja käydä kausikorttiostoksilla joko Hakan toimistolla Tehtiksellä tai Sportia Sepossa Koskikarassa, jatkaa Veteläinen.

Kausikorttivalikoimasta löytyy takuulla kortti jokaiseen makuun. Kausikorttien ja lippujen hintoja tarkastettiin alaspäin viime kauden jälkeen. VIP-tilat sekä -palvelut saivat puolestaan jo viime kaudella pienen kasvojen kohotuksen osakseen. Nyt on siis ehdottomasti hyvä aika käydä hankkimassa omiin tarkoituksiin sopiva kausikortti itselle.

Tuoreimpana kausikorttivalikoimassa on vain 20 euron hintainen kannattajakausikortti, joka oikeuttaa pääsyyn Hakapeliittojen N-katsomoon. Tuon kortin ostamiseen ainoa vaatimus on halu kannattaa Hakaa ääneen Hakapeliittojen mukana.

Hakan kapteeninakin toiminut maalivahti Saku Pesonen tietää kannattajien merkityksen joukkueelle.

– Kannattajat ovat luonnollisesti se tärkein osa kotietua. Ja alkavalla kaudella se merkitys vain korostuu, sillä kotikentän alusta on meille vielä toistaiseksi vieras, Pesonen taustoittaa.

Pesonen toivookin Hakapeliittojen olevan tunnelman alulle paneva voima myös ensi kaudella.

– Meille olisi joukkueena todella iso asia, jos N-katsomo pullistelisi isolla volyymilla koko ensi kauden ja tempaisi samalla koko Tehtiksen mukaansa kannustamaan Hakaa, Pesonen innostuu.

– Ja toivottavasti mahdollisimman iso porukka jaksaa käydä kannustamassa myös vieraskentillä. Kauden 2012 päätösottelu Vaasassa on edelleen tuoreessa muistissa, se väkimäärä ja kannustus oli uskomatonta, Pesonen jatkaa.

Kannattajakausikortin voit varata lähettämällä sähköpostitse yhteystietosi Hakapeliittojen sähköpostiosoitteeseen hakapeliitat@gmail.com. Kannattajakausikortteja on myynnissä aluksi 50 kappaleen erä.

Kaikkiin kausikortteihin sisältyy vapaa pääsy Tehtikselle niiden oikeuttamaan katsomoon Ykkösen otteluiden lisäksi myös harjoitusotteluissa ja Suomen Cupin mahdollisissa kotiotteluissa.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT