Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Vuoden ensimmäinen kotiottelu edessä lauantaina

Talven aikana jo kolmesti vieraskentällä esiintynyt Haka avaa kautensa kotiotteluiden osalta lauantaina, kun Valkeakosken Saharassa asettuu vastaan viime vuoden Suomen Cupista Hakan käsittelyssä pudonnut Klubi 04.

Hieman vajaa vuosi sitten Helsingin Saharassa mitelty Cup-ottelu päättyi Hakan vierasvoittoon lukemin 4-3. Tuolloin jatkoajalla syntyneestä voittomaalista vastasi Obi Metzger. Kalle Multanen takoi puolestaan hattutempun varsinaisen peliajan puitteissa.

Hakan talvikausi on sujunut tuloksellisesti ja pelillisestikin vähintään kelvollisella tavalla. Olli Huttusen valmentama ja Veikkausliigaan valmistautuva VPS kaatui Vaasassa kauden ensimmäisessä harjoitusottelussa lukemin 3-1. Sen jälkeen Haka on tasannut pisteet maalittomilla tasapeleillä niin ikään liigaan valmistautuvan Ilveksen kuin Ykkösessä ensi kesänä pelaavan FC Jazzinkin kanssa.

Hakan maalivahti Ville Kauppinen on pannut myös merkille talven hyvät suoritukset.

– Pelit ovat menneet pääosin hyvin niin pelillisesti kuin tuloksellisestikin. Jazz-pelistä olisi tosin pitänyt voitto pystyä kaivamaan, pohtii Kauppinen.

Syytkin hyviin suorituksiin ovat maalivahdin tiedossa.

– Ollaan treenattu hyvin ja organisoidusti koko talvi. Vaikka rinki on ollut pieni, niin joukkuehenki on erittäin hyvä ja uudetkin kundit ovat päässeet jengiin hyvin sisälle, kertoo Kauppinen.

Kauden alku häämöttää vapun tienoilla ja Hakan valmistautuminen on hyvin aikataulussa.

– Kaikki näyttää hyvältä tällä hetkellä, mutta tietysti paljon on vielä tekemistäkin ennen kauden alkua. Lauantaina on seuraava testi ja siitä haetaan hyvää pelillistä esitystä ja tietysti voittoa, päättää Kauppinen.

Hakan ja Klubi 04:n välinen harjoitusottelu alkaa Saharassa lauantaina 21.2. klo. 14.00. Otteluun on vapaa pääsy. Tervetuloa!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT