Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Pirkanmaan derbyssä ei nähty maaleja

Vuoden 2015 ensimmäinen Pirkanmaan derby Ilveksen ja Hakan välillä pelattiin Tampereen Pirkkahallissa. Toisen puoliajan hyvistä tilanteista huolimatta osumia ei nähty ja näin valotaululle jäi tulokseksi 0-0.

Ensimmäinen puoliaika oli vielä varsin tunnustelevaa peliä vaikka Haka ajoittain niskan päällä olikin. Toisen puoliajan alku oli Ilveksen, mutta loppua kohden paine siirtyi tamperelaisten päätyyn. Hakalla oli toisella puolikkaalla useampikin paikka ratkaista peli, mutta viimeistely ontui.

Hakalaisten parhaat paikat tulivat Topi Järvelle ja Kalle Multaselle. Järvi oli kahdesti yksin läpi, mutta yritykset olivat ponnettomia.

Myös Multanen oli nokikkain Ilves-vahti Mika Hilanderin kanssa. Ensimmäisen vedon Hilander peitti ja toiseen Ilves-puolustus ehti viime tipassa hätiin.

Oma saumansa osumaan oli myös Juho Pirttijoella, jonka korkealta lähtenyt pusku jäi maalin edessä hieman liian hiljaiseksi.

Hakalla oli ottelussa jälleen tukku testipelaajia. Jo viime viikolla VPS:aa vastaan näyttöjä antaneet Eetu Kaipio, Topi Järvinen ja Kasperi Liikonen olivat edelleen mukana. Kykyjään pääsi esittelemään myös FC Viikingeistä tuttu Keaton Isaksson.

Hakan kokoonpano: Saku Pesonen, Jari Nikkilä, Mikko-Petteri Latosaari, Juho Pirttijoki Sami Sanevuori, Cheyne Fowler (56. Erkka Helminen), Eetu Kaipio, Topi Järvinen (69. Topi Järvi), Keaton Isaksson, Kasperi Liikonen (75. Aki Sihvonen), Kalle Multanen.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT