Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haluatko palan historiaa nopealla varoitusajalla? Tehtiksen nurmi kaupan


Legendaariselle Tehtaan kentälle asennetaan uusi tekonurmi ja nyt on hieno mahdollisuus hankkia itselleen pala todellista valkeakoskelaista jalkapallohistoriaa, kun voit ostaa itsellesi Tehtaan kentän nurmea.

Tehtiksen nurmi on kaupan tiistai-iltapäivästä alkaen muutaman päivän ajan työaikana (tänään tiistaina klo 17 asti ja huomenna keskiviikkona klo 8.30 alkaen). Kentällä on nurmimaton leikkuun mahdollistava kone käytössä. Leikkaus ja kuljetus suoritetaan omatoimisesti urakoinnin ehdoilla kuitenkin siten, ettei usea nurmimaton hakija ole kerrallaan kentällä. Omaa leikkuuvuoroa odotellessa voi hankkia vaikkapa ensi kauden kausikortin, Hakan 80-vuotisjuhlakirjan ja muita fanituotteita. Toimistolta saa myös odottaessa kahvit.

Hinta on ostajan oman valinnan mukaan 3-5€/m2 (sis. alv) ja maksu suoritetaan toimistolle kuormauksen jälkeen sopivana ajankohtana. Oman kaistaleensa legendaarista kenttää voi maksaa käteisellä tai pankkikortilla. Ei ajanvarauksia ja oma mitta mukaan. Rahat käytetään FC Hakan hyväksi kautta 2015 rakennettaessa.

Tällaista tilaisuutta ei enää tule, joten hanki pihallesi, mökillesi tai vaikkapa lahjaksi pieni pala Suomen kauneimman stadionin perintöä.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT