Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Multanen haluaa maalikuninkuuden

Haka pelaa kauden viimeisen ottelunsa lauantaina Tehtaan kentällä. Hakan maalitykki Kalle Multanen haluaa päätösottelusta voiton lisäksi myös Ykkösen maalikuninkuuden.

Multanen on jo iskenyt Ykkösen kaikkien aikojen maaliennätyksen uusiksi ja seuraavaksi hänen tähtäimessään on tämän kauden maalikuninkuus. Multanen on iskenyt 28 osumaa, joka on kolme maalia enemmän kuin perässä tulevalla Jussi Aallolla.

– Henkilökohtaisesti haluan maalikuninkuuden. Maali tai kaksi, niin sen pitäisi riittää. Jussi pystyy kyllä iskemään vähintään hattutempun, joten ei tämä vielä välttämättä riitä, Multanen miettii.

Hakan panoksena ottelussa on pääsy viiden parhaan joukkoon, joka takaisi yhden ylimääräisen kotiottelun ensi kaudeksi. Viime ottelussa valkopaidat jäivät tasapeliin Jipon vieraana, mutta nyt olisi tarkoitus päättää kausi voittoon.

– Meidän täytyy saada peli-ilme paremmaksi kuin viime pelissä. Tämä on meidän viimeinen peli eikä tarvitse enää säästellä mitään. Meidän täytyy saada kontrolloituja hyökkäyksiä ja puolustaa joukkueena hyvin. Palloa liikkeelle ja sitä kautta paikkoja ja maaleja, Multanen miettii ottelun ratkaisun avaimia.

Tule kannustamaan Kalle maalikuninkuuteen, kun Haka ja PK-35 Vantaa iskevät yhteen kauden päätöspelissä lauantaina Tehtaan kentällä kello 16.00 alkaen.

 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT