Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Mustavalkoiset kahdeksan vuosikymmentä hemmottelee katsojia 16.8.

Valtaisan suosion saanut Valkeakosken Kesäteatteri järjestää 16.8. erikoisnäytöksen yhteistyössä FC Hakan, FC Hakan Junioreiden ja Haka Gymin kanssa Hakan 80-vuotisesta taipaleesta. Näytöksessä käydään värikkäällä tavalla läpi seuran historiaa aina tähän päivään saakka.

Ohjaaja ja käsikirjoittaja Heikki Paavilaisen mukaan näytelmässä tuodaan vahvasti Hakan vaikutusta lähiseudulle.

– Huumoria on luvassa ja samalla tämä on sellainen kunnianosoitus koko Hakaa kohtaan ja sille, mitä he ovat tehneet tämän alueen ja seudun hyväksi. Se vaikutus on todella suuri, Paavilainen muistuttaa.

Rooleissa nähdään muun muassa valkeakoskelaisille tutut Mikko Töyssy, Jarno Hyökyvaara, Pia Vaittinen ja Mikko Huoviala. Esityksessä kerrataan Hakan vaiheita aina Juuso Waldenin ajoista tähän päivään. Waldenin roolia näyttelevä Töyssy ei ole hyppää ensimmäistä kertaa Patruunan rooliin, vaan kokemusta tuli jo muutama vuosi sitten kesäteatterin lavalta.

– Mahtava hypätä taas Juuson saappaisiin. Siellä ollaan taas ylähuuli mutrullaan, ”Tökä” heittää.

Töyssy ei suostu avaamaan salaisuuden verhoa liikaa, mutta uskoo yleisön varmasti nauttivan näytöksestä.

– Haka on oman kotikaupunkini tavaramerkki ja on hieno homma olla mukana tällaisessa projektissa. Kannattaa tulla katsomaan josko Juusollakin pysyisi pallo hallussa, Tökä naurahtaa.

Näytöksessä ei keskitytä pelkästään Hakan jalkapallopuoleen, vaan tuodaan esille yleisseuran vaikutusta ja merkitystä Valkeakoskelle.

– Siinä on alussa puheita ja sitten Haka Gymin osuus. Väliajan jälkeen on sitten Hakan jalkapallon vuoro, Paavilainen paljastaa.

Luvassa on hauskan letkeää tunnelmaa ja myös paljastuksia vuosien varrelta.

– Esitys on musiikillinen komedia, eli mukana on joitakin biisejä, mutta ei musikaalityylinen. Lisäksi siinä on paljon hauskoja juttuja. Siinä varmasti paljastuu monia sellaisia tarinoita ja juttuja mistä kovinkaan moni ei ole tiennyt. Vaikka kuinka olisi Haka-fani ja kävisi peleissä, niin historiasta saattaa löytyä tosi yllättäviä ja hauskoja juttuja, Paavilainen vihjaisee.

Varaa paikkasi kesän hauskimmassa näytöksessä ajoissa! Liput teatterinäytökseen ovat myynnissä Koskiviihteessä, Sportia Sepossa, Mama’s Barissa sekä Haka Gymin että FC Hakan toimistoilla. Lipun hinta on 20 euroa. Varaukset ja lisätiedot: toimisto@fchaka.fi

 

 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT