Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Omat kasvatit olleet tehokkaina

Haka iski kolme maalia FC Jazzin verkkoon sunnuntaina. Ottelussa päädyttiin pistejakoon, mutta ilahduttavaa oli, että kaikki Hakan maalit merkattiin omien kasvattien nimiin.

Juuso ”Pomo” Salonen avasi kauden maalitilinsä iskiessään Hakan avausmaalin ja Jarno ”Jape” Mattila nousi valkopaitojen sankariksi tuodessaan kahdella maalillaan Hakan tasoihin.

Maaleillaan Mattila nousi Hakan sisäisen maalipörssin kakkoseksi neljällä osumallaan. Hakan ykköstykki on ollut niin ikään oma kasvatti Kalle ”Kibe” Multanen, joka on heilauttanut verkkoja yhteensä kahdeksan kertaa. Multanen on myös Ykkösen maalipörssissä kakkosena heti KTP:n Jussi Aallon jälkeen.

Hakan pelaajista maalinteossa ovat onnistuneet kahdesti Eetu Muinonen ja Obi Metzger sekä kertaalleen osuneet Regi Nooitmeer, Henry Ugwunna ja Venance Zézé. Yksi maali on merkattu vastustajan omaksi maaliksi.  

Haka vetää hetken henkeä peleistä ennen kuin sarjakärki KTP tulee vierailulle Tehtaan kentälle. Ykkösen huippuottelu pelataan 13.7. kello 18.30 alkaen.

(Kuva: Olli Nykänen)

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT