Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Salonen: ”Kotiyleisö ansaitsee voiton”

Hakan pelit jatkuvat sunnuntaina, kun Tehtaan kentälle tulee vastaan FC Jazz. Puolustaja Juuso Salonen hamuaa ottelusta voittoa kotiyleisön mieliksi.

Haka pelasi viikolla vieraskentällä AC Oulua vastaan maalittoman tasapelin. Hakalla oli paikat voittoon saakka, mutta viimeistelyssä jäi parannettavaa.

– Meidän täytyy olla kärsivällisiä ja tarkempia maalipaikoissa. Varmasti nytkin niitä paikkoja tulee ja täytyy olla tarkempi, että niistä tehdään, Salonen valottaa ratkaisua maalintekoon.

Jazz on Saloselle tietyllä tapaa tuttu joukkue, sillä hän pelasi PoPasssa kaudella 2010. Porilainen jalkapallo onkin hänellä hyvin tiedossa.

– PoPan ajoilta on muutama tuttu kaveri Jazzissa, mutta muuten siellä on aika paljon joukkue muuttunut. Jazz kiinnittää paljon huomiota puolustuspelaamiseen ja heillä on muutama taitava kärkipelaaja. Joukkuepeli on heille kuitenkin kaiken A ja O. Meidän täytyy pyrkiä sitä horjuttamaan ja löytää aukkoja. He varmasti puolustavat aika alhaalta, Salonen miettii.

Haka on saanut puolustuspelaamistaan hyvin uomiinsa viime otteluissa ja omissa on neljässä edellispelissä soinut vain kahdesti. Salosen mukaan hyvä puolustuspelaaminen luo edellytykset voitolle.

– Puolustuspeliin on kiinnitetty huomiota ja ongelmat on tiedostettu. On helpompi taistella voitosta, kun pitää oman pään puhtaana.

Hakalla on allaan kaksi peräkkäistä kotitappiota eikä Salosen tavoitteena ole muuta kuin voitto sunnuntain tärkeästä kamppailusta.

– Nyt täytyy ottaa voitto. Kotiyleisö ansaitsee voiton ja hyvän pelin, Salonen päättää.

Hakan ja Jazzin ottelu pelataan sunnuntaina Tehtaan kentällä kello 17.00 alkaen. Mikäli et jostain syystä pääse paikalle, on ottelu nähtävissä 8 euron hintaan SportTV:n kautta. Tapahtumasivu löytyy osoitteesta http://sporttv.fi/events/325/fc-haka-vs-fc-jazz ja tuttuun tapaan lähetyksen alussa on viiden minuutin ilmaiskatselu.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT