Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Kiillon jalkapallokoulu onnistunut tapahtuma

FC Haka ja Kiilto järjestivät viime viikolla kahtena iltana ilmaisen jalkapallokoulun Valkeakosken Tehtaan kentällä 7-11 vuotiaille lapsille. Koulussa Hakan edustusjoukkueen valmentajat ja pelaajat opettivat puolustus- ja hyökkäyspelin saloja, hioivat tekniikkataitoja, kävivät läpi maalivahtipeliä sekä kertoivat myös levon ja oikeanlaisen ravinnon merkityksestä.

– Jalkapallokoulussa oli mukana 13 poikaa ja 6 tyttöä. Tapahtumasta jäi todella hyvä maku. Kaikki olivat aktiivisesti harjoituksissa mukana ja pystyimme käymään monta eri asiaa läpi, Hakan valmentaja Asko Jussila kehaisee.

Edustusjoukkueen pelaajista opettajina toimivat Kalle Multanen, Ossi Lindeman, Regi Nooitmeer, Patrick Poutiainen ja Ville Kauppinen.

– Ei opettajienkaan asenteessa vikaa ollut, Jussila naurahtaa.

Jalkapallokouluun osallistuneet kutsuttiin myös perjantaina 13.6. pelattuun Ykkösen huippukamppailuun Haka-PK-35 Vantaa. Ottelun puoliajalla jokaiselle osallistujalle jaettiin jalkapallokoulusta diplomit. Diplomit jakoi KiiltoClean Oy:ltä avainasiakkuuspäällikkö Outi Kukkamäki yhdessä FC Hakan toimitusjohtaja Markku Salmisen kanssa.

– Yleisön taputusten säestämänä diplomien jaossa oli sopivasti jännitystä, lapset olivat silmin nähden iloisia, Outi Kukkamäki kiitteli osallistuneita ja Hakaa onnistuneista järjestelyistä.

Onnistuneen tapahtuman myötä on helppo luvata, että tällaisia jalkapallokouluja tullaan järjestämään Tehtaan kentällä myös tulevaisuudessa.

– PK-35 kärsitty häviö oli tämän jalkapallokoulun ainoa huono asia, voitto olisi toki kruunannut viikon, Jussila viittaa Hakan niukkaan 0-1 -tappioon huippukamppailussa.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT