Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Markkula: ”Pystymme paljon parempaan”

Haka pelasi sarjakauden toisen kotiottelunsa tiistaina AC Oulua vastaan. Puolustaja Niko Markkulan mukaan Haka pystyy paljon parempaan kuin maalittomaan tasapeliin päättynyt ottelu antoi olettaa.

Tiistain ottelusta ei jäänyt jälkipolville kerrottavaa ja päävalmentaja Juho Rantalakin pyyteli ottelun jälkeen valkopaitojen esitystä anteeksi. Markkulan mukaan joukkueen on otettava itseään niskasta kiinni ja ryhdistäydyttävä.

– Oulua vastaan ihan kaikki meni pieleen. Emme toteuttaneet pelisuunnitelmaa yhtään. Jostain syystä päällä tuntui olevan hirveä jännitys. Jokaisen pelaajan on syytä katsoa itseään peiliin. Torstain treeneissä meno näytti jo paljon paremmalta ja meidän täytyy pystyä jatkossa pelaamaan omaa peliämme, Markkula puhisee.

”Marsun” mukaan parasta Hakaa ei ole vielä nähty.

– Pystymme ehdottomasti parempaan. Tuo oli kolmosdivaritason peli meiltä. Tuollaisella pelillä ei Ykkösessä pärjää. Meidän joukkueella pitäisi kyetä tällaiset pelit hoitamaan. Se oli meiltä kaiken kaikkiaan munaton esitys.

– Tämä on joukkuelaji ja jokaisen pitää pystyä heittäytymään peliin sataprosenttisesti. Meillä on täydet edellytykset voittaa tämä sarja, mutta nyt on vähän jännitetty ja roiskittu palloa. Emme saa mitään ilmaiseksi ja tässä sarjassa on muitakin hyviä joukkueita. Jokaiseen otteluun pitää satsata kaikki.

Vaikka Haka jäi parhaastaan, niin se pystyi vähän vaisummallakin esityksellä pitämään oman maalinsa puhtaana ja raapimaan pisteen. Haka ei olekaan päästänyt kummassakaan pelaamassaan ottelussaan yhtään maalia omiin.

– Nolla omissa on yksi positiivinen asia näissä peleissä. JJK-ottelussa peli kulki ajoittain, mutta pystymme parantamaan vielä paljon. Jazzia vastaan peli on jo ihan erilaista, Markkula viittaa maanantaina odottavaan Porin vierailuun.

Hakan seuraava ottelu on siis maanantaina Porissa sarjanousija FC Jazzia vastaan. Seuraava kotiottelu on vuorossa 17.5., kun Tehtaan kentälle tulee FC Viikingit.

 

(Kuva: Olli Nykänen) 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT