Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Hakalla tahmea kenraali

Haka viimeisteli kuntoaan kohti sarjakautta kohtaamalla perjantaina harjoitusottelussa Pallohongan. Haka ei yltänyt ottelussa parhaimpaansa ja ottelu päättyi 1-1-lukemiin.

Haka meni ottelussa avausjaksolla johtoon Venance Zézén maalilla. Hakalla oli ottelussa runsaasti paikkoja lisätä maalisaldoaan, mutta lisämaalit jäivät uupumaan. Pallohonka tuli toisella puoliajalla tasoihin, kun parikymmentä minuuttia oli peliä jäljellä. Hakan pelaaminen oli tahmeaa eikä edellispelien tasolle ylletty ja otteita leimasi viimeisille harjoituspeleille hieman ominainen varovaisuus.

Hakan riveissä nähtiin myös testipelaaja Henri Ugwunna, joka juoksi kentälle viimeisen puolituntisen ajaksi.

– Vastustaja oli pirteä ja liikkuva joukkue. Meiltä tämä peli oli tahmea emmekä saaneet normaalia peliämme toimimaan. Jos jotain hyvää tästä hakee, niin loukkaantumisia ei tullut. Meillä on tästä vielä varaa parantaa paljon, Hakan päävalmentaja Juho Rantala ruoti ottelua.

Hakan seuraava koitos on edessä torstaina, kun Suomen Cupin 6. kierroksella vastaan asettuu Atlantis FC.

Hakan kokoonpano:

Ville Kauppinen, Ossi Lindeman, Juuso Salonen, Mikko-Petteri Latosaari (46. Regi Nooitmeer), Niko Markkula (60. Sami Sanevuori), Mika Jussila (46. Eetu Muinonen), Ville Luokkala (46. Patrick Poutiainen), Sakari Saarinen, Venance Zézé (60. Henri Ugwunna), Kalle Multanen, Mikko Innanen

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT