Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Pallonhonka vastassa perjantaina

Haka pelaa näillä näkymin viimeisen harjoitusottelunsa perjantaina Espoossa, kun se kohtaa Kakkosessa pelaavan Pallohongan. Ottelu pelataan Tapiolan urheilupuistossa kello 19.30 alkaen.

Haka viimeistelee pelikuntoaan ensi viikon Suomen Cupin ottelua sekä sarjakautta silmällä pitäen.

– Tässä ottelussa kaikille on luvassa minuutteja. Meillä on ollut pari tiivistä harjoitusviikkoa takana ja muutamille peliaika on jäänyt vähiin. On tärkeä, että koko joukkue saa pelituntumaa ja perjantaina on viimeinen sauma peluuttaa pelaajia laajalla rintamalla.

– Jos, ja toivottavasti kun, pääsemme cupissa jatkoon, niin pelejä on sarjassa ja cupissa tiiviiseen tahtiin, niin on tärkeä, että kaikilla on pelituntumaa ja koko joukkue on iskussa, Hakan päävalmentaja Juho Rantala valottaa.

Hakan testiin on tulossa toistamiseen nigerialaishyökkääjä Henri Chidozie Ugwunna ja hänet saatetaan nähdä kokoonpanossa perjantaina. Sen sijaan nilkkansa nuorten maajoukkueen leirillä loukannut Juho Pirttijoki ja Jari Nikkilä joutuvat jättämään ottelun väliin.

– On mahdollista, että Ugwunna on mukana, mutta se ei ole vielä täysin varmaa. Juho ei onneksi tarvitse leikkausta, vaan nilkan pitäisi lähteä luutumaan itsekseen ja levolla. Hän on kuitenkin näillä näkymin noin puolitoista kuukautta sivussa.

– Se on tietenkin harmi, mutta hän pääsee suhteellisen nopeasti jo polkemaan pyörää ja tekemään vesijuoksuja. Otimme tavoitteeksi, että hän kehittää peruskuntoaan, että se on parempi sitten kun hän palaa. Nikkilä on kärsinyt vähän kuumeilusta eikä hän ole mukana, Rantala valottaa pelaajatilannetta. 

(Kuva: Henry Rantaniemi)

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT