Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haka vakuuttavasti jatkoon

Haka ei antanut SiPS:lle mitään mahdollisuuksia joukkueiden kohdatessa Suomen Cupin 5. kierroksen ottelussa. Haka otti selvän 5-0 (2-0)-voiton ja arkkitehtinä toimi neljä maalia iskenyt Kalle Multanen.

Haka aloitti maalinteon heti ensimmäisellä minuutilla, mutta Jarno Mattila syötti Multasen puolittain läpi ja tämä pääsi laukomaan. SiPS:n maalivahti kuitenkin torjui Multasen laukauksen, mutta pallo ajautui Eetu Muinoselle ja 28-vuotispäiviään viettänyt Muinonen sijoitti pallon varmasti maaliin. Toinen maali syntyi 37. minuutilla ja tällä kertaa Muinonen toimi maalin alustajana, kun hän keskitti maalille ja Multanen pisti pallon verkkoon.

Toisen puoliajan alussa Patrick Poutiainen pelasi ovelalla ulkosyrjäsyötöllä Multasen läpi eikä hän erehtynyt. 77. minuutilla Multanen oli jälleen läpiajossa ja pisti hattutempun. Viisi minuuttia ennen loppua Haka leikitteli SiPS:n rangaistusalueen tuntumassa siirrellen palloa mieheltä toiselle ja lopulta Multanen sai kunnian viimeistellä illan neljännen maalinsa.

– Peli meni jotakuinkin suunnitelmien mukaan heti alusta lähtien. SiPS:lla oli Kolmosen joukkueeksi aika taitava ja he pystyivät kapealla kentällä pitämään joukkueensa tiiviinä. Kolmannen maalin jälkeen peli sitten repesi. Emme saaneet varoituksia ja pelaaminen oli järkevää, Hakan päävalmentaja Juho Rantala kertasi ottelua.

– Tänne oli pitkä matka ja olosuhteet olivat haastavat kentän kapeuden takia, mutta valmistauduimme otteluun hyvin. Tasoero oli alusta asti selvä eikä ottelun voittajasta ollut missään vaiheessa mitään epäselvyyttä, Rantala jatkoi.

Haka kohtaa 6. kierroksella Kakkosessa pelaavan Atlantis FC:n.

Hakan kokoonpano:
Ville Kauppinen, Jarno Mattila, Regi Nooitmeer, Sami Sanevuori, Niko Markkula, Ville Luokkala, Sakari Saarinen (Eetu Kaipio), Patrick Poutiainen, Mikko Innanen (Obi Metzger), Eetu Muinonen (Venance Zézé), Kalle Multanen

 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT