Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Eetu Muinonen: ”Peli on hyvällä mallilla”

Hakan peli on hiljalleen hioutumassa yhteen ja siitä oivana osoituksena selvät voitot ensi kesän vastustajista Jiposta ja JJK:sta. Seuraavana haasteena edessä on Suomen Cupin 4. kierroksella Klubi 04.

Hakan keskikenttäpelaaja Eetu Muinosen mukaan valkopaitojen peli on mennyt koko ajan eteenpäin.

– Peli on hyvällä mallilla. Meillä on pari hyvää matsia ja tulosta alla viime peleistä.

Muinonen on saanut täksi kaudeksi uusia pelimiehiä rinnalleen keskikentälle, kun muun muassa Mikko Innanen, Patrick Poutiainen, Ville Luokkala ja Eetu Kaipio taistelevat uusina miehinä peliajasta. Tulokkaista huolimatta pelillinen punainen lanka on pysynyt samana kuin viime kaudella.

– Meille on tullut muutama uusi pelaaja enkä tiedä onko se niinkään vaikuttanut pelityyliimme. Pyrimme edelleen samanlaiseen pelaamiseen kuin viime kauden lopulla eli pyrimme pitämään palloa ja sitten murtautumaan vastustajan puolustukseen maalipaikoille.

”Edu” nousi erityisesti viime kauden lopulla isoon rooliin ja vastuuta on tullut myös talven otteluissa.

– Tähän mennessä on tuntunut hyvältä. Pääsin tähän kauteen erilaisista lähtökohdista kuin pariin aiempaan, jotka olivat vähän rikkonaisia. Koko ajan homma menee parempaan suuntaan ja se on pikkujutuista kiinni kuten siitä, että olen pysynyt kunnossa. Tästä on hyvä jatkaa, Rautian kummipelaaja pohtii.

Hakan seuraava koitos on edessä keskiviikkona, kun se kohtaa Suomen Cupin 4. kierroksella Klubi 04:n. HJK:n farmijoukkue koostuu pääasiassa nuorista lahjakkuuksista eikä Muinonen odota helppoa peliä.

– Itselläni ei vastustajasta ole juuri tietoa, mutta tiettävästi sieltä on nuoria jätkiä tulossa ja intoa varmasti riittää. Meidän täytyy valmistautua huolella ja lähteä peliin hyvällä itseluottamuksella, mutta se ei tarkoita, että lähtisimme takki auki.

Suomen Cupin 5. kierros arvottiin perjantaina ja seuraavalla kierroksella vastaan tulisi Kolmosessa pelaava SiPS, mutta Muinonen keskittyy olennaiseen.

– Askel kerrallaan. Keskitymme nyt täysillä tähän matsiin eikä voi alkaa katsoa eteenpäin, Edu muistuttaa.

Hakan ja Klubi 04:n välinen Suomen Cupin 4. kierroksen ottelu pelataan keskiviikkona Helsingissä, Töölössä, Saharan tekonurmella kello 18.30 alkaen.

 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT