Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Multanen uskoo maalihanojen aukeavan

Hakan kilpailukausi käynnistyy lauantaina, kun valkopaidat matkustavat Joensuuhun Jipon vieraaksi Suomen Cupin 3. kierroksen ottelussa. Hakan hyökkääjä Kalle Multanen tiedostaa vastustajan vaikeuden.

Multanen palasi Hakaan täksi kaudeksi ja on ollut tyytyväinen joukkueen harjoituskauteen.

– Aika paljon on ollut talven aikana uutta, mutta ihan hyvin on mennyt. Peleissä pitäisi alkaa näkyä se miten olemme harjoitelleet, Multanen miettii.

Hakan harjoitusottelut ovat olleet tuloksellisesti vaihtelevia, mutta Multanen ei ole huolissaan, vaikka maalihanat eivät olekaan vielä ryöpsähtäneet auki.

– Ei noita treenipelien tuloksia kannata jännittää. Ei maaleja ole säästelty virallisiin peleihin, vaan kyllä niitä on yritetty tehdä. Lauantaina sitten tehdään. Ne ovat sitten eri pelejä missä on panosta, ”Kibe” muistuttaa.

Hakalle vastaan asettuu JIPPO, joka oli vaikea vastus viime kaudella. Haka saalisti Joensuusta ainoastaan pisteen viime kauden kahdessa ottelussa eikä Multanen odota helppoa vierailua tälläkään kertaa.

– On totta kai hienoa päästä vihdoin pelaamaan kunnon pelejä. JIPPO on vaikea joukkue, etenkin kotonaan. Olisi vastustaja voinut tulla lähempääkin, mutta näillä mennään nyt.

Jipon ja Hakan välinen Suomen Cupin 3. kierroksen ottelu pelataan Joensuun Koillispuiston tekonurmella lauantaina 8.3. kello 14.00.

Vastapallo.comin Vastaradio lähettää ottelusta suoran selostuksen lauantaina noin kello. 13.55 alkaen. Äänessä Tehtiksen kuuluttaja Mikko Aaltonen. Linkki selostukseen löytyy tästä.

Lisäksi Hakan Twitter-tili seuraa ottelun edesottamuksia.

Kuva: Henry Rantaniemi

 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT