Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Sakari Saariselle jatkosopimus

Hakan sopimuspelaajien joukkoon tuli yksi merkittävä lisä, kun urallaan lähes 300 Veikkausliigaottelua pelannut Sakari Saarinen, 35, allekirjoitti vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Saarinen oli viime kaudella yksi Hakan avainpelaajista.

– Tärkeintä on, että pystyn auttamaan Hakaa kaikella mahdollisella tavalla menestymään. Peliajalla ei enää ole niin suurta merkitystä kuin aiemmin, Saarinen toteaa.

Saarinen ottaa tulevalla kaudella pelin kerrallaan.

– Vielä ei auta pohtia sitä, pelaanko vielä joskus Veikkausliigassa. Viime vuosi oli Hakalle siinä mielessä hankala, että keväällä moni piti meitä varmana nousijana. Jos voitimme jonkun Kakkosen joukkueen harjoituspelissä, niin heti tuli porukat sanomaan, että eihän teillä ole Ykkösessä mitään hätää, Saarinen muistelee.

– Ehkä sitä alkoi joku pelaajakin miettimään samalla lailla. Koetin siitä muutaman kerran muistuttaa, ettei se nouseminen niin helppoa ole. Kevään pelit olivat meille vaikeita, kun kentät eivät olleet vielä kunnossa. Silloin pisteet vaativat entistä kovempaa taistelua, Saarinen painottaa.

Samalla ”Maaginen” Saarinen huomauttaa, että pikku hiljaa on aika suunnata katseet myös jalkapallouran jälkeiseen elämään.

– Jos joku Hakan yhteistyökumppaneista on kiinnostunut, niin olen pian valmis tulemaan työharjoitteluun. Sellaiseen, jonka aikana on mahdollista myös pelata Hakassa, Saarinen toteaa.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT