Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Rautia toimii Eetu Muinosen kummiyrityksenä

Valkeakosken Rautia jatkaa yhteistyötä FC Hakan kanssa ja toimii ensi kaudella Eetu Muinosen kummiyrityksenä.

Rautian kauppias Jouni Fuss seurasi Muinosta tarkkaan jo viime kaudella ja uskoo hänen nousevan entistä isompaan rooliin ensi vuonna.

– Eetu pääsi paremmin joukkueeseen ja osoitti loppukaudesta, että hänessä on paljon potentiaalia ja hän on kova taistelemaan. Hän nousi selkeästi joukkueen avainpelaajien joukkoon, Fuss kuvailee yrityksensä kummipelaajaa.

Menneellä kaudella Rautia toimi maalikuningas Jussi Aallon kummiyrityksenä ja toiveissa on, että ensi kauden kummipelaaja yltäisi samanlaisiin saavutuksiin.

– Silloin valitsimme Aallon ja tiesimme, että hänessä on potentiaalia maalintekoon. Vaikka häntä ”Laiska-Jussiksi” välillä sanottiinkin, niin kyllä hän oli mies paikallaan. Veikkaan, että Rautiaa kuullaan aika paljon myös ensi kesänä Tehtaan kentällä, Fuss heittää.

Fussilla on syvät juuret Hakassa ja seuran kanssa yhteistyön tekeminen on luonnollista niin hänen kuin Rautiankin kannalta.

– FC Hakan tukeminen on ollut luontevaa, sillä olen ollut juniori-ikäisestä saakka Hakassa ja pelasin muun muassa Paatelaisen Mixun kanssa samassa joukkueessa. Olen aina seurannut aktiivisesti Hakaa ja Rautia on ketjuna ollut paljon urheilun kanssa tekemisissä ja tämä sopii hyvin siihen mukaan.

Rautia sijaitsee Lumikorven teollisuusalueella Sammonkadulla.  

– Mielestäni meidän slogan: ”Rautia – jotta onnistuisit kerralla” kuvastaa meitä hyvin, Fuss heittää.

 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT