Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Rantala haluaa monipuolistaa Hakan peliä

Kesällä Hakan päävalmentajaksi tullut Juho Rantala ei halua tehdä suurta remonttia Hakan nykyjoukkueeseen. Toiveissa on säilyttää sama runko vahvistettuna muutamalla täsmähankinnalla jotka toisivat monipuolisuutta Hakan hyökkäyspelaamiseen.

Ensimmäinen jatkosopimus ensi kaudeksi julkaistiin jo päätöskamppailun yhteydessä ja pelaajistossa on halu jatkaa Hakan nousuprojektia myös ensi kaudella. Myös Rantalan toiveissa on säilyttää menneen kauden runko.

– Joukkueen muutokset riippuvat paljon siitä kuinka moni jatkaa nykyjoukkueesta. Jos saamme pidettyä tämän rungon kasassa, niin siihen päälle sitten 1-3 laatuhankintaa. Kukaan ei ole vielä suoraan sanonut, etteikö haluaisi jatkaa. Jos meiltä ei lähde montaa pelaajaa, niin emme tarvitse sitten montaa uuttakaan, Rantala valottaa.

Rantalan mukaan pääasiassa hyökkäyspelaamiseen tarvitaan hieman uusia tuulia.

– Haemme hieman nopeutta ja taitoa lisää. Se toisi monipuolisuutta meidän hyökkäyspeliimme jos meillä olisi hieman enemmän vikkelyyttä ja syöttötaitoa.

Hakan koetinkiveksi menneellä kaudella koituvat keskinäiset ottelut muita kärkijoukkueita vastaan. Muita kärkinelikon joukkueita vastaan Haka onnistui nipistämään vain kaksi voittoa, vaikka pelillisesti valkopaidat olivat otteluissa niskan päällä. Rantala toivoo, että monipuolistamisella hyökkäyspäähän enemmän vaarallisuutta ja tehoja.

– Kärkijoukkueita vastaan pelasimme hyvin ja hallitsimme pelejä, mutta pelasimme pääasiassa tasan. Tavoitteena olisi, että saisimme monipuolistettua meidän peliämme ja tietenkin yksi tärkeä asia on kehittää meidän nykyisiä pelaajia. Uskon, että pari hieman erityyppistä pelaajaa varmasti hyödyttäisi meidän nykyisiä pelaajiakin ja saisimme heistä enemmän irti.

 

 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT