Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Hakan osakeanti jatkuu lokakuun ajan

FC Haka OY:n hallitus on maanantaisessa kokouksessaan päättänyt jatkaa osakeantia 31.10.2013 saakka. Osakeanti aukeaa jälleen merkittäväksi 8.10.2013.

Osakeannista oli merkitty 7.10.2013 mennessä noin 12 000 osaketta, joka on arvoltaan 30 000 euroa. Osakeannin jatkumisen taustalla ovat useat yleisöltä tulleet pyynnöt merkintäajan jatkamiseksi, sillä ensimmäinen jakso oli varsin tiivis ja monilla on edelleen halukkuutta tulla mukaan osakeantiin. Näin kaikki Hakahenkiset voivat vielä kantaa kortensa kekoon joukkueen rahoituksen vankistamiseen.

Uusia osakkaita on hypännyt mukaan jo 22 ja tähän mennessä 113 osakasta on merkinnyt itselleen osakkeita. Kaikkiaan Hakalla on osakkaita 680.

– Rahoitussuunnitelmassamme asetettu tavoite osakeannin 50 000 euron tuotolle on saavutettavissa, mutta vaatii edelleen merkintöjä sekä vanhoilta että uusilta osakkailtamme, FC Hakan toimitusjohtaja Markku Salminen muistuttaa.

Salminen muistuttaa, että jokainen panostus auttaa tervehdyttämään Hakan taloutta ja rakentamaan seuraa kohti vahvempaa tulevaisuutta.

– Samalla kun kiitämme antiin jo osallistuneita, toivomme mukaan kaikkia jalkapallohenkisiä uusia omistajia sekä vanhoja osakkaitamme. Näin varmistamamme loppuvuoden rahoitusta ja rakennamme seuramme tulevaisuutta.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT