Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Jussi Aalto jahtaa maalipörssin voittoa

Hakan hyökkääjä Jussi Aalto on tiukasti kiinni Ykkösen maalipörssin voitossa. Aallolla on ennen päätöskierrosta tilillään 13 maalia ja lähimmät uhkaajat ovat vain maalin päässä.

Kolmasti aiemminkin valkeakoskelaisjoukkueen pelaaja on voittanut Ykkösen maalikuninkuuden, sillä vuonna 1997 Valeri Popovitch oli maalipörssin ykkönen, VaKP:ta edustanut Juha Lahtinen vei sen nimiinsä 1988 ja Matti Paatelainen oli tehokkain vuonna 1973.

Aallon takana ovat maalin perässä PK-35 Vantaan Fidan Seferi ja Ilveksen Kalle Multanen. Parin maalin päässä on Ilveksen Jonne Hjelm ja SJK:n Toni Lehtinen on jo kolmen maalin päässä.

– Olisihan se tosi kiva voittaa jotain henkilökohtaista ja sitä tavoitellaan lauantaina, Aalto viittaa lauantain FC Viikingit-otteluun.

Aallon mukaan joukkuekaverit eivät ole vielä lupautuneet järjestelmään maalipaikkoja tittelin varmistamiseksi.

– Vielä ei ole ollut puhetta. Toivottavasti heiltä kuitenkin tulisi hyviä syöttöjä, että pääsisi tekemään maaleja, Aalto nauraa.

Aalto siirtyi täksi kaudeksi Hakaan ja häneltä odotettiin maaleja. Hän on vastannut huutoon ja on ollut Hakan selvästi tehokkain pelaaja tällä kaudella.

– Maalimäärään voi olla ihan tyytyväinen. Tietenkin paikkoja olisi ollut tehdä muutama maali enemmänkin. Alkukaudesta jäi muutama peli väliin loukkaantumisten takia eikä talvikausikaan ollut paras mahdollinen. Sitä noin 15 maalia lähdin hakemaan ja nyt ollaan aika lähellä. Toivottavasti lauantaina tulee sitten ainakin pari lisää, niin pääsee siihen 15 maaliin, Aalto heittää.

Hakan nousuhaaveet kuihtuivat sunnuntaina, mutta Aallon mukaan joukkueessa on hyvä tunnelma ja se tulee näkymään myös kentällä lauantaina.

– Treeneissä on ollut tosi hyvä ja rento fiilis päällä. Uskon, että tulee viihdyttävä ottelu ja itseluottamus on joukkueessa korkealla. Toivottavasti löytyy sellaista rentoutuneisuutta ja iloisuutta ja uskon, että yleisö tulee kyllä viihtymään pelissä, ”Geru” vinkkaa.

Hakan ja FC Viikinkien välinen ottelu alkaa lauantaina kello 16.00. Ottelun jälkeen Paviljongissa on kauden päätösjuhla josta lisätietoa löydät täältä.

 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT