Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

”Noustaan ylös ja aletaan taas hommiin”

Hakan nousuhaaveet kariutuivat viikonlopun tasapeliin SJK:ta vastaan. Hakan keskikentällä vahvan kauden uurastanut Sakari Saarinen myönsi pettymyksen olleen kova, kun tavoite jäi saavuttamatta.

Haka olisi tarvinnut voiton SJK:sta siirtääkseen ratkaisun tulevalle viikolle. Ottelu päättyi kuitenkin 1-1 ja näin SJK nousi ensi kaudeksi Veikkausliigaan.

– Olimme erittäin pettyneitä. Nousu oli tavoitteena, mutta se ei onnistunut, Saarinen harmittelee.

Hakan ja SJK:n kaikki kolme keskinäistä ottelua päättyivät tasapeliin. Haka oli jokaisessa niskanpäällä, mutta ei kyennyt ottamaan tarvittavaa voittoa otteluista. SJK-kohtaamisista jäikin Saariselle hampaankoloon.

– Peli oli taas sellainen, että olimme lähellä voittoa, mutta emme vain saaneet sitä. Se olisi ihan ok, jos SJK olisi ollut meitä selkeästi parempi, mutta nyt tuntuu että olisimme ansainneet parempaa. Kokonaisuudessaan olimme otteluissa parempia, Saarinen miettii aikaisempia kohtaamisia.

Hakan kausi päättyy lauantaina, kun se kohtaa Tehtaan kentällä FC Viikingit. Haka on ollut kotikentällään tappioitta tällä kaudella eikä sitä tilastoa ole tarkoitus pilata

– Onneksi seuraava peli ei ole ihan heti parin päivän jälkeen, että tässä ehtii vähän toipua. Päävalmentaja Juho Rantala sanoi, että tarkoitus on aina kehittyä ja olla koko ajan parempia. Siihen on taas sauma viimeisessä ottelussa Viikinkejä vastaan. Noustaan ylös ja aletaan taas hommiin, ”Sakke” muistuttaa.

Ottelu on viimeinen joukkueelle myös nykymuodossa, sillä kuten aina kauden jälkeen, joukkueessa tulee tapahtumaan pieniä muutoksia. Omista jatkosuunnitelmistaan Saarinen ei osaa sanoa, mutta on viihtynyt hyvin Hakassa ja Valkeakoskella.

– Tänä vuonna ei tullut nousua. Monella pelaajalla ura ja elämä saattaa jatkua jossain muulla. Omalta kohdaltani on vielä liian aikaista sanoa mitään. Olen viihtynyt täällä hienosti ja Valkeakoski on kiva kaupunki. Onhan se lähellä Tamperettakin ja se lisää sen viihtyisyyttä, Saarinen naurahtaa.

Haka pelaa kauden päätöspelinsä lauantaina FC Viikinkejä vastaan. Ottelu alkaa Tehtaan kentällä kello 16.00.

 

 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT