Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Iloinen kauden päätösjuhla Tehtiksellä lauantaina

Haka pelaa kauden viimeisen ottelunsa lauantaina FC Viikinkejä vastaan kello 16.00 alkaen. Itse päätapahtuman lisäksi luvassa on runsaasti ohjelmaa Paviljongissa myös ottelun jälkeen. Samalla Haka haluaa kiittää kannattajiaan menneestä kaudesta.

Vaikka Hakan sarjasijoitus tämän kauden osalta on ratkennut, riittää itse ottelussa silti vielä runsaasti mielenkiintoa. Hakan kauden paras maalintekijä Jussi Aalto johtaa Ykkösen maalipörssiä 13 osumalla ja ”Gerulla” on mahdollisuus sinetöidä Ykkösen maalikuninkuus itselleen. Lisäksi Haka ei ole Tehtaan kentällä hävinnyt vielä otteluakaan tällä kaudella ja se tilasto pyritään säilyttämään puhtaana myös kauden loppuun saakka.

Ottelussa on myös erikoistarjous, jossa kolme katsojaa pääsee sisään kahden hinnalla, näistä halvin lippu on ilmainen. Lisäksi FC Hakan ja Pirkanmaan Osuuskaupan yhteistyössä, S-etukortilla pääsylipusta saa kahden euron alennuksen. Halukkaat voivat ostaa tässäkin pelissä kannatuslipun, jolla voi nauttia kahvin ja makkaran ottelussa.

Tapahtuma ei pääty pelkästään erotuomarin päätösvihellykseen, vaan tilaisuus jatkuu heti ottelun jälkeen Paviljongissa johon tulevat myös pelaajat, valmentajat ja seurajohto.

Päätösjuhlaan on kaikille vapaa pääsy, mutta sieltä voi ostaa itselleen edulliseen hintaan ruokalipukkeen, jolla saa purtavaa ja juotavaa. Juhlassa myös luvassa myös huutokauppa jossa huudettavana on pelaajien nimikirjoituksilla varustettuja pelipaitoja, palloja sekä muita tuotteita. Valmennuskaksikko Juho Rantala ja Asko Jussila kertoo ensi kauden suunnitelmista ja myös pelaajia haastatellaan tilaisuuden aikana. Luvassa on myös hyvää musiikkia hyvässä seurassa, tilaisuuden juontaa Karri Kekkonen.

Tervetuloa viihtymään Tehtikselle vielä kerran tämän kauden aikana! Hakan ja Viikinkien välinen ottelua alkaa kello 16.00.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT