Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Tunnetta oli – maaleja ei

Pirkanmaan paikalliskamppailu Hakan ja Ilveksen välillä oli tiukkaa taistoa, mutta maalipaikat olivat 2490 katsojan edessä kortilla. Näin maaliton 0-0 tulos ei ottelun jälkeen suurelta vääryydeltä tuntunut.

Tunnetta pelissä todellakin oli. Ilves halusi pestä kasvonsa kahden vaisun kotiottelun jälkeen ja siinä myös onnistui. Tamperelaiset taklasivat ja iskivät hakalaisten iholle. Kotijoukkue ei saanut peliinsä sellaista lennokkuutta kuin olisi tarvittu. Venance Zézén pari läheltä piti -paikkaa aiheuttivat toki jonkin verran jossitteluja.

Ottelussa nähtiin peräti yhdeksän keltaista korttia, joita yksi muuttui punaiseksi. Hakan harmiksi tuo punakortti tuli ottelun loppusekunneilla Zézélle. Näin mies joutuu huilaamaan vierasottelun JIPPO:a vastaan yhdessä varoitustilinsä täyteen saaneiden Regi Nooitmeerin ja Olukorede Aiyegbusin kanssa.

– Emme ansainneet tästä ottelusta enempää. Itse pitää miettiä ajan kanssa sitä, oliko taktiikka ja pelaajavalinnat oikeita, Hakan päävalmentaja Juho Rantala analysoi.

– Yritystä oli, mutta ei laatua, Rantala myönsi.

Ilveksen päävalmentaja Mika Malista pinna sen sijaan lämmitti.

– Pojat todellakin suorittivat kasvojen pesun parin huonon ottelun jälkeen. Tavoitteenamme oli saada Hakan syöttöpeli tukkoon ja siinä onnistuimme, Malinen sanoi.

Haka on nyt kaksi pistettä Ykköstä johtavaa SJK:ta perässä, kun jäljellä on neljä kierrosta. Nousu on silti Hakan omissa käsissä, sillä yksi neljästä ottelusta on juuri SJK:ta vastaan.

Hakan kokoonpano: Saku Pesonen, Olukorede Aiyegbusi (var.), Regi Nooitmeer (var.), Juuso Salonen, Dema, Juha Pirinen (83. Juha Pirinen), Marco Matrone, Sakari Saarinen, Eetu Muinonen (59. Jussi Aalto), Venance Zéze (var.+var=ua), Aaron King (59. Lasse Linjala).

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT