Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Vapaaehtoinen kannatusmaksu kotipeleihin

Ykkösen kausi on kääntymässä kohti ratkaisujen aikoja. Hakalla on jäljellä vielä viisi kotiottelua, joihin toivotaan tulevan runsaasti yleisöä kannustamaan valkopaitoja kohti liigaa.

– Nyt on kova buumi päällä ja selkeänä tavoitteenamme on pikainen paluu Veikkausliigaan. Joukkueen toimintaedellytysten ylläpito ja iskukyvyn vahvistaminen vaatii jatkuvasti resursseja ja siinä kaikki tuki on tärkeää, FC Hakan toimitusjohtaja Markku Salminen huomauttaa.

Tehtaan kentän porteilla onkin tulevan keskiviikon AC Oulu pelistä lähtien mahdollisuus suorittaa viiden euron suuruinen kannatusmaksu jokaisessa loppukauden kotiottelussa lipunoston yhteydessä.

– Alleviivaan, että tämä on täysin vapaaehtoista. Ottelulippua ostaessa, vapaa- tai kausikorttia näyttäessä voi siis pistää ekstra-vitosen peliin jos näin haluaa, jokainen euro on seuralle tarpeen. Syksyn ratkaisupeleissä tapellaan noususta ja etenkin silloin, jos ja kun tie vie liigaan ensi kaudeksi, rahaa tarvitaan, Salminen alleviivaa.

– Kiitän jo etukäteen kaikkia kannattajiamme hienosta fiiliksestä ja positiivisesta kannustuksesta katsomossa, tunnelma on ollut huikea useassa pelissämme tällä kaudella ja varmasti jatkuu näin kauden loppuun. Myös pelaajat ovat tästä ääneen kiitelleet, Salminen iloitsee.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT