Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haka ja SJK eivät saaneet eroa toisistaan

Hakan ja SJK:n toinen kohtaaminen Ykkösessä päättyi samoihin lukemiin kuin ensimmäinen. Tehtaan kentällä tahkottiin yli 2500 katsojan edessä maaliton 0-0 -tasapeli.

Hakan parhaat maalipaikat siunaantuivat Lasse Linjalalle. Linjalalla oli kolme, neljä maukasta saumaa osua, mutta onni ei ollut kohdillaan. Ylärimaa lähemmäksi maalia Haka-hyökkääjä ei päässyt.

Haka hallitsi ottelun ensimmäistä puoliaikaa, mutta toisella puolikkaalla SJK pääsi hieman paremmin peliin mukaan. Vieraista lähimmäksi maalia pääsi HJK-laina Akseli Pelvas, mutta Saku Pesonen oli Hakan maalilla jälleen tarkkana.

– Mielestäni tämä oli ihan liigatason ottelu, Hakan valmentaja Juho Rantala kehaisi.

– Ottelu antoi taas hyviä signaaleja. Pystyimme pitämään palloa Seinäjoen tasoista joukkuetta vastaan. Maalipaikkojen hukkaamisia voi tietysti jossitella, mutta eiköhän tämä loppujen lopuksi ollut aika oikeutettu lopputulos, Rantala jatkoi.

SJK-luotsi Simo Valakari oli Rantalan kanssa samoilla linjoilla.

– Hyvä vieraspiste ja pystyimme pitämään oman maalin puhtaana. On myönnettävä, että Haka hallitsi peliä ja sai paremmin syöttöjä omille. Mutta tämä piste oli meille uusi alku vaisujen viime pelien jälkeen, Valakari totesi.

Hakan johto Ykkösessä on edelleen kaksi pistettä. Valkeakoskelaisten seuraava ottelu on ensi lauantaina Helsingin Vuosaaressa Viikinkejä vastaan.

Hakan kokoonpano: Saku Pesonen, Olukorede Aiyegbusi, Regi Nooitmeer, Juuso Salonen, Dema, Sakari Saarinen, Marco Matrone, Juha Pirinen, Jussi Aalto (64. Eetu Muinonen), Venance Zézé (var.), Lasse Linjala (77. Sasha Popovitch).

Kuvat: Olli Nykänen

 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT