Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Saku heittää paineet SJK:lle

Tehtaan kentällä käydään lauantaina mielenkiintoinen ottelu, kun Ykkösen kärkiottelussa iskevät yhteen nousijasuosikit Haka ja SJK. Haka lähtee otteluun sarjakärkenä ja vahvassa vireessä, sillä alla on kuusi voittoa seitsemästä pelistä.

Haka on vahvojen viimeaikaisten esitystensä turvin noussut Ykkösen piikkipaikalle ohi SJK:n ja Ilveksen. Lauantain ottelussa on isot panokset nousutaistelua ajatellen, sillä voitolla valkopaidoilla olisi mahdollisuus repiä viiden pisteen ero SJK:hon ja seinäjokelaisten pistesaalis saattaa vielä huveta, mikäli AC Kajaani-ottelun pistevähennys astuu voimaan vastalauseiden jälkeen.

Hakan maalivahti Saku Pesosen mukaan paineet ovatkin vierasjoukkueen harteilla ottelussa.

– Ei meillä ole ainakaan mitään paineita ja voimme lähteä levollisin mielin otteluun. Meidän täytyy vain keskittyä omaan pelaamiseemme. Ehkä vastustajalla on paineita, mutta me olemme rennoin mielin, vahvan kahden pelannut vahti kertoo.

Joukkueet kohtasivat viimeksi kesäkuun alkupuolella jolloin joukkueet päätyivät maalittomaan tasapeliin siitäkin huolimatta, että Haka sai pelata koko toisen puoliajan miehen ylivoimalla.

– Siitä ottelusta jäi ehdottomasti hampaankoloon ja meidän olisi pitänyt voittaa se. Tällä kertaa ei jätetä mitään hampaankoloon, vaan otetaan se voitto ottelusta.

Edellinen ottelu keräsi Tehtiksen lehtereille reilut 1500 katsojaa, mutta Pesonen uskoo tällä kertaa yleisöä tulevan enemmän peliin.

– Uskon ja toivon niin. On hienoa pelata, kun katsomossa on väkeä ja meininkiä ja kärkiottelu ansaitsee sen. Viimeaikaisten tulosten luulisi houkutteleva yleisöä ja he haluavat varmasti nähdä voittoja ja hyvää jalkapalloa, Pesonen heittää.

Hakan ja SJK:n ottelu alkaa lauantaina kello 15.00 ja Työväen Musiikkitapahtumien rannekkeella otteluun on vapaa pääsy. 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT