Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Cup-arvassa paljon kiemuroita

Kauden 2013 miesten Suomen Cupin 6. kierros arvottiin torstaina 11.4. Arvonta oli valtakunnallinen ja myös kotietu arvottiin sillä poikkeuksella, että toisen joukkueen ollessa Veikkausliigaseura alempisarjalainen sai edelleen automaattisesti kotiedun.

Suomen Cupin erillismääräysten mukaan mikäli farmisopimuksen keskenään tehneiden seurojen joukkueet ovat jatkossa, kun cupissa on 16 joukkuetta jäljellä, asetetaan ne vastakkain ilman arvontaa. Mikäli tässä vaiheessa toisesta tai molemmista seuroista on kaksi tai enemmän joukkueita jatkossa, asetetaan ne ensin vastakkain ilman arvontaa ja tarvittaessa seuraavalla kierroksella vastakkain asetetaan farmisopimuksen tehneiden seurojen joukkueet.
 
 Mikäli 17.4. pelatun 5. kierroksen viimeisen pelin jälkeen todetaan, että kuudentoista joukkueen joukossa on joukkueita, joiden tulisi pelata vastakkain edellisen säännön mukaisesti, asetellaan kyseiset seurat vastakkain, ja tämän toimenpiteen seurauksena vaille vastustajaa jääneet joukkueet sijoitetaan samaan arvontakoriin, ja 18.4. suoritetaan tarvittaessa 6. kierroksen lisäarvonta näiden joukkueiden kesken 11.4. tehtyjen muiden arvontatulosten jäädessä voimaan. Mahdollisesti farmisopimusmääräyksen perusteella muuttuvat ottelut ovat kolme viimeistä otteluparia.

Cupin 6. kierros (runkopäivä 25.4.)

PS Kemi / GBK VPS
FC Lahti KuPS
TPS IFK Mariehamn
FC Jazz JIPPO
FC KooTeePee / Pallohonka *(1) FC Honka *(1)
TP-47 * (2) / TPV FC Haka / KäPa
Klubi04 * (3) / BK-46 JJK
RoPS * (2) HJK * (3)

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT